Renault News
Renault Trucks

Η Renault Trucks βελτιώνει την προστασία των χρηστών της οδού

Η συνεχής βελτίωση της ασφάλειας των κατοίκων των πόλεων, των οδηγών και των φορτίων τους αποτελεί σταθερή εστίαση για τη Renault Trucks. Συνεπώς, ο κατασκευαστής προσφέρει νέα χαρακτηριστικά στις σειρές του C και K. Λύσεις που επιτρέπουν την καλύτερη ενσωμάτωση των κατασκευαστικών οχημάτων στην πόλη ή σε εργοτάξια.

Η ενσωμάτωση των φορτηγών στην ολοένα και πιο πυκνή κυκλοφορία μεγάλων αστικών περιοχών και η ανάπτυξη μαλακών τρόπων μεταφοράς απαιτεί ολοένα και μεγαλύτερη προσοχή στις πτυχές ασφάλειας.

Η Renault Trucks, η οποία ήδη εξοπλίζει τα οχήματά της με διάφορα συστήματα ασφαλείας, προσφέρει νέα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Απλές, ανταγωνιστικές και πρακτικές, αυτές οι λύσεις ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών και βελτιώνουν την προστασία των ευάλωτων χρηστών του οδικού δικτύου σε αστικά περιβάλλοντα.

• Η εφαρμογή χειρόφρενου έκτακτης ανάγκης (λειτουργία κατά της διαφυγής) μειώνει τον κίνδυνο μη αναμενόμενης κίνησης του οχήματος όταν ο οδηγός εγκαταλείπει την καμπίνα, ενεργοποιώντας αυτόματα το σύστημα πέδησης για να ακινητοποιήσει το όχημα.

• Η άμεση όραση του οδηγού βελτιώνεται με μια πόρτα όρασης επιβατών που επιτρέπει στους οδηγούς να βλέπουν οποιονδήποτε χρήστη στο δρόμο.

• Η έμμεση όραση του οδηγού βελτιώνεται με κάμερες παρακολούθησης τοποθετημένες γύρω από το όχημα. Οι εικόνες από το δρόμο εμφανίζονται στην οθόνη Roadpad +.

• Η ανίχνευση ευάλωτων χρηστών ενισχύεται μέσω ανιχνευτών παρουσίας που βρίσκονται στο εξωτερικό του οχήματος, στην αντίθετη πλευρά του οδηγού. Ο οδηγός λαμβάνει ακουστική και οπτική ειδοποίηση στην καμπίνα.

• Ένα εξωτερικό ηχείο προειδοποίησης χρήστη προειδοποιεί τους ευάλωτους χρήστες του δρόμου όταν το όχημα πρόκειται να ελιχτεί στην αντίθετη πλευρά του οδηγού, όταν το όχημα είναι αναστρέψιμο και όταν ο οδηγός χρησιμοποιεί το βραχίονα εξοπλισμού του οχήματος.

• Δύο οπτικοί αναμεταδότες δεικτών συμπληρώνουν το μεγάφωνο για τους χρήστες δρόμων με απώλεια ακοής ή για εκείνους που φορούν ακουστικά, για παράδειγμα.

Αυτά τα συστήματα ασφαλείας είναι επιπλέον εκείνων που είναι ήδη διαθέσιμα στη σειρά Renault Trucks, όπως το σύστημα αυτόματου συστήματος πέδησης έκτακτης ανάγκης (AEBS), προειδοποίηση σύγκρουσης προς τα εμπρός (FCW), προειδοποιητικό σύστημα ανατροπής λωρίδων κυκλοφορίας (LKS), προσαρμοστικός έλεγχος ταχύτητας (ACC) Έλεγχος ευστάθειας (ESC) και Ηλεκτρονικό φρένο στάθμευσης (EPB), που ενεργοποιείται αυτόματα όταν σταματήσει ο κινητήρας. Για την ασφαλή οδήγηση στα εργοτάξια, τα φορτηγά της σειράς κατασκευών είναι εξοπλισμένα με λειτουργία off-road και χειροκίνητο επιταχυντή ως στάνταρ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies