Renault News
RenaultΔιεθνήΕιδήσεις

Η Renault ξαναρχίζει την παραγωγή στη Γαλλία

Η Renault θα επανεκκινήσει “εξαιρετικά” σταδιακά τα γαλλικά εργοστάσιά της, που έχουν διακόψει για πάνω από ένα μήνα την δραστηριότητα τους.

11 Μαΐου, η ημερομηνία που έχει προγραμματιστεί για την έναρξη της αποσυμπίεσης στη Γαλλία, φαίνεται πολύ μακριά, αλλά η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία αρχίζει να ξυπνά. Χθες, η Toyota ήταν η πρώτη που άνοιξε ξανά τις πόρτες ενός εργοστασίου αυτοκινήτων, εκείνου της Valenciennes, που συναρμολογεί το Yaris.

Σήμερα, η Renault ανακοινώνει την επανέρξει της παραγωγής της στη Γαλλία. Ο διευθυντής ανθρώπινου δυναμικού της Renault, Tristan Lormeau, δήλωσε: “Η ανάκαμψη θα είναι εξαιρετικά σταδιακή, με περιορισμένο προσωπικό, το οποίο σταδιακά θα αυξηθεί”. Μια στρατηγική κοντά στη στρατηγική της Toyota, η οποία σχεδιάζει να κατασκευάσει με πολύ μειωμένο εργατικό δυναμικό 50 αυτοκίνητα την ημέρα … ενώ το ιαπωνικό εργοστάσιο είναι σε θέση να παράγει 1.000 καθημερινά.

Η Renault δεν έχει ακόμη δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες. Όλη η γαλλική παραγωγή έχει σταματήσει απο τα μέσα Μαρτίου. Αυτό είναι ήδη περισσότερο από ένα μήνα διακοπής. Η σταδιακή επανεκκίνηση θα επιτρέψει στην Renault να παράγει τα μοντέλα που έχουν παραγγελθεί και περιμένουν να παραδοθούν στους πελάτες, στη Γαλλία αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies