Renault News
ClioRenaultTwingoΔιεθνή

Η Renault ξεκινά εκ νέου την παραγωγή των Clio και Twingo στη Σλοβενία

Η Revoz, ο σλοβενικός βραχίονας της Renault, ξεκινά δειλά δειλά την παραγωγή μετά από αναστολή δραστηριοτήτων από τις 17 Μαρτίου λόγω της κρίσης του κοροναϊού.

Η παραγωγή ξεκίνησε την Τρίτη με μία μόνο ημερήσια βάρδια, η οποία αναμένεται να επεκταθεί σε δύο βάρδιες την επόμενη εβδομάδα και σε πλήρη παραγωγή από τις 11 Μαΐου.

Η Revoz, ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς της Σλοβενίας, παράγει το Νέο Clio, το Twingo και τον Smart ForFour για την Daimler. Οι μεγαλύτερες αγορές της περιλαμβάνουν τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ιταλία.

“Αυτή την εβδομάδα αναμένουμε να παράγουμε 250 οχήματα την ημέρα σε σύγκριση με περίπου 750 όταν το εργοστάσιο λειτουργεί πλήρως”, δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου Νεβένκα Μπάσεκ Ζίλντσοβιτς, προσθέτοντας οτι περίπου 1.700 από τους συνολικούς 3.200 υπαλλήλους άρχισαν να εργάζονται τη Δευτέρα.

Ανέφερε επίσης ότι το προσωπικο θερμομετρείται πριν μπεί στο εργοστάσιο και φορούν μάσκες ενώ εργάζονται για την καταπολέμηση της πιθανής εξάπλωσης της λοίμωξης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies