Renault News
Formula 1Ειδήσεις

Η Renault ξεκινά για πρώτη φορά τον κινητήρα της RS20 (vid)

Η σεζόν του 2019 ήταν γλυκόπικρη για τη Renault. Από τη μία πλευρά, η ομάδα απέτυχε στον στόχο της να εδραιωθεί ως η τέταρτη καλύτερη ομάδα και να μειώσει το χάσμα με τις τρεις πρώτες ομάδες. Από την άλλη, ο γαλλικός κινητήρας γνώρισε σημαντική πρόοδο, έχοντας τη δυνατότητα να τεθεί τελικά σε επίπεδο παρόμοιο με εκείνο των ανταγωνιστών του.

Για το λόγο αυτό, η σεζόν του 2020 πρέπει να είναι αυτή της ανάκαμψης και αυτή που θα δώσει αξιοπιστία σε ένα προτζεκτ που σχεδιάστηκε για να διεκδικήσει νίκες και τίτλους, αλλά μετά από τέσσερις σεζόν εξακολουθεί να μην έχει ανέβει στο βάθρο ούτε μία φορά.

Προς το παρόν, η Renault έκανε την πρώτη δοκιμή του κινητήρα φέτος ήδη τοποθετημένο στην RS20. Στις 12 Φεβρουαρίου, η γαλλική μάρκα θα αποκαλύψει το νέο της μονοθέσιο, μεταβαίνοντας αργότερα στη Βαρκελώνη για να ξεκινήσει τις πρώτες δοκιμές στις 19 Φεβρουαρίου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies