Renault News
RenaultZoeΔιεθνή

Η Renault ξεκινά τη δημόσια δοκιμή της υπηρεσίας αυτοκινήτων κατά παραγγελία

Από τις 14 Οκτωβρίου έως τις 8 Νοεμβρίου 2019, σε ολόκληρη την αστική πανεπιστημιούπολη Paris-Saclay, μια ομάδα περίπου 100 ατόμων θα χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητο κατά παραγγελία της Renault ως μέρος του πρότζεκτ «Αυτόνομο εργαστήριο Παρισιού-Σακλαί».

Αυτή η ημερήσια υπηρεσία, με τη χρήση ηλεκτρικών, αυτόνομων και κοινών πρωτοτύπων Renault ZOE Cab, θα επιτρέψει στους πάντες να κυκλοφορούν ελεύθερα στην αστική πανεπιστημιούπολη Paris-Saclay για καθημερινή κινητικότητα.

Η υπηρεσία θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 11πμ έως τις 6μμ, για να συμπίπτει καλύτερα με τις ανάγκες του χρήστη.

Διάφορα πρωτότυπα Cab ZOE Cab για ένα ευρύτερο φάσμα εμπειριών

Δύο οχήματα θα κυκλοφορήσουν γύρω από την πανεπιστημιούπολη Paris-Saclay καθ ‘όλη τη διάρκεια των δημόσιων δοκιμών.

  • Ένα ZOE Cab εξοπλισμένο με:

Μια μεγάλη πόρτα εμπρός-πτέρυγας που καλύπτει το μήκος του εσωτερικού χώρου του ZOE, επιτρέποντας την άμεση πρόσβαση στα μπροστινά και τα πίσω καθίσματα. Ένα τμήμα που κόβεται από το υπόλοιπο εσωτερικό του αυτοκινήτου για τον υπεύθυνο ασφαλείας, ώστε οι επιβάτες να έχουν μια ματιά στο μέλλον της αυτόνομης κινητικότητας – χωρίς χειριστή ούτε οδηγό. Τα καθίσματα των αυτοκινήτων ειναι εξοπλισμένες με μεμονωμένες οθόνες, ηχεία και θύρα USB, έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργούν ένα ιδιωτικό διαμέρισμα για κάθε επιβάτη.

  • Ένα ZOE Cab εξοπλισμένο με:

Μια μεγαλύτερη πίσω πόρτα στη δεξιά πλευρά για ευκολότερη πρόσβαση στο αυτοκίνητο. Η πόρτα βρίσκεται στα δεξιά για να εξασφαλίσει την ασφαλή είσοδο και έξοδο από το αυτοκίνητο (μόνο στην πλευρά του πεζοδρομίου) με πρόσθετη ευκολία. Ένα τροποποιημένο εσωτερικό με το κάθισμα του συνοδηγού στραμμένο προς τα πίσω, έτσι ώστε οι επιβάτες να οδηγούν τώρα πρόσωπο με πρόσωπο. αυτό συμβαδίζει με το ήθος κοινής χρήσης της υπηρεσίας. Οι οθόνες εγκαθίστανται μέσα στο αυτοκίνητο για να μπορούν όλοι οι επιβάτες να τις δουν και να tiw χρησιμοποιήσουν στο ταξίδι τους.
 
Μια συγκεκριμένη για την υπηρεσία εφαρμογή για κινητά που είναι σχεδιασμένη για να κάνει την κράτησή

Η εφαρμογή για smartphone, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το πείραμα ZOE Cab, επιτρέπει στους χρήστες να καλουν ένα αυτοκίνητο όταν το χρειάζονται ή να το κλείσουν εκ των προτέρων.

Οι χρήστες δηλώνουν τη θέση, τον προορισμό τους και τον αριθμό των επιβατών που κάνουν κράτηση.

Στην πραγματικότητα, το ZOE Cab θα σταματήσει καθ ‘οδόν – αν χρειαστεί – να παραλάβει έναν άλλο επιβάτη για το υπόλοιπο ταξίδι ή μέρος αυτού.

Ανάλογα με το πού βρίσκεται ο χρήστης στην πανεπιστημιούπολη όταν κάνουν την κράτησή τους, η εφαρμογή θα τις κατευθύνει στο πλησιέστερο σημείο συνάντησης και θα παρέχει μια αναμενόμενη ώρα άφιξης για το όχημα.

Η υπηρεσία έχει σχεδιαστεί για να παρέχει σημαντική κάλυψη της πανεπιστημιούπολης με 12 σημεία pick-up / drop-off που επιλέχθηκαν για την εγγύτητά τους στις πιο συχνές περιοχές και επειδή δεν θα διαταράξουν την κυκλοφορία.

Μόλις ο επιβάτης είναι στο αυτοκίνητο, μπορούν να ακολουθήσουν το ταξίδι τους μέσω της εφαρμογής και να γνωρίσουν το σημείο απόρριψης.

Υπηρεσίες του εσωτερικού για μεγαλύτερη άνεση των επιβατών

Το ZOE Cab είναι εξοπλισμένο με οθόνες αφής για να βοηθήσει τους επιβάτες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Το αν οι οθόνες είναι ιδιωτικές ή να μοιράζονται μεταξύ των επιβατών εξαρτάται από το μοντέλο του αυτοκινήτου.

Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

Προβολή ταξιδιού σε πραγματικό χρόνο
Κοινοποίηση επιπρόσθετων επιβατών – ανάλογα με την περίπτωση
Ρυθμίσεις θερμοκρασίας
Έλεγχοι φωτεινότητας οθόνης αφής
Μουσική

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies