Renault News
MeganeRenaultRenault SportΔιεθνήΕιδήσεις

Η Renault ξεκινά την συνεργασία της με την Paris Saint-Germain

Στο πλαίσιο της εταιρικής σχέσης μεταξύ της Renault και της Paris Saint-Germain, το Mégane GT-Line τιμάται με την πρώτη μεγάλη διαφημιστική εκστρατεία των δυο μερών, που θα μεταδίδεται στη Γαλλία μεταξύ 24 Φεβρουαρίου και 17 Μαρτίου.

Αυτή η διαφήμιση σε συνεργασία με την Paris Saint-Germain αποτελεί μέρος της πρόσφατης διάθεσης των περιορισμένων εκδόσεων Mégane GT-Line με τους κινητήρες βενζίνης TCe 140, TCe 140 EDC, TCe 160 και TCe 160 EDC και η άφιξη πολύ σύντομα της έκδοσης Mégane GT-Line με τον ντίζελ dCi 150 EDC στο εμπορικό δίκτυο της Γαλλίας. Αυτή η έκδοση συνδυάζει ισχύ και ομαλή λειτουργία με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC.

Το Mégane GT-Line εντάσσεται στη σειρά Renault Sport μαζί με το Mégane RS και το Mégane RS Trophy. Αυτή η περιορισμένη έκδοση, ακολουθεί τους στιλιστικούς κώδικες της Renault Sport. Στο μπροστινό μέρος, διαθέτει μια ασπίδα που ενσωματώνει τα πλαϊνά σε χρώμα Dark Metal. Στο προφίλ, διακρίνεται από ζάντες αλουμινίου 18 “Grand Tour Black Shadow, καθρέφτες στα χρώματα Dark Metal και σήμα πλαισίου GT-Line. Στο πίσω μέρος, το Mégane GT-Line είναι εξοπλισμένο με ένα διαχυτη χρώματος Dark Metal σχεδιασμένο από τους σχεδιαστές της Renault Sport. Στο εσωτερικό η σπορ ατμόσφαιρα κυριαρχεί με σπορ μπροστινά καθίσματα Alcantara ®, μαύρη οροφή, τιμόνι με Nappa leather και πεντάλ αλουμινίου στις εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο EDC. Για σπορ και ασφαλή οδήγηση, η περιορισμένη σειρά Mégane GT-Line προσφέρει επίσης προσαρμοστικό σύστημα ελέγχου ταχύτητας ταξιδιού.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies