Renault News
Formula 1

Η Renault ξεκίνησε δοκιμές με τα ελαστικά 18 ιντσών (vid)

Αυτή την εβδομάδα, η ομάδα της Renault συμμετέχει σε δοκιμές με την Pirelli στην πίστα Paul Ricard στη Γαλλία, για να δοκιμάσει τα ελαστικά 18 ιντσών που θα εισαχθούν στην F1 το 2021.

Η Renault είναι μια από τις τρεις ομάδες [Mercedes και McLaren είναι επίσης μέρος του προγράμματος], οι οποίοι έχουν προσφερθεί εθελοντικά με την Pirelli για να δοκιμάσουν τα ελαστικά των 18 ιντσών φέτος ως μέρος του προγράμματος δοκιμών του Ιταλού κατασκευαστή ελαστικών.

Για να συμμετάσχει σε αυτές τις δοκιμές, η Renault έπρεπε να θέσει στη διάθεση της Pirelli ένα τροποποιημένο μονοθέσιο του 2018 για να φιλοξενήσει τους τροχούς των 18 ιντσών που ανέπτυξε η εταιρεία με βάση το Μιλάνου και το οποίο θα γίνει κανονισμός σε λίγο περισσότερο από ένα χρόνο.

Οι δοκιμές αυτές θα πραγματοποιηθούν στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου στην πίστα Paul Ricard στο Le Castellet και θα είναι ο εφεδρικός οδηγός της γαλλικής ομάδας, Σεργκέι Σιρότκιν, που θα είναι πίσω από το τιμόνι της τροποποιημένης RS18.

Θυμίζουμε ότι τα ελαστικά των 18 ιντσών της Pirelli θα εισαχθούν στη Formula 2 την επόμενη σεζόν.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies