Renault News
Formula 1Ειδήσεις

Η συμφωνία μεταξύ Alonso και Renault βρίσκεται σε αρχικό στάδιο

Όλα εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα αυτή την εβδομάδα. Λόγω της αποχώρησης του Sebastian Vettel από τη Ferrari, πραγματοποιήθηκε μια αναταραχή που τελικά σταμάτησε στη Renault. Η αναχώρηση του Daniel Ricciardo το 2021 απελευθέρωσε μια θέση εκεί. Ένας βετεράνος φαίνεται να έχει τις καλύτερες πιθανότητες για να πάρει αυτή τη θέση.

Οι επιλογές για τη Renault φαίνονται περιορισμένες με την πρώτη ματιά. Τα νεαρά ταλέντα από την ακαδημία τους δεν είναι ακόμη έτοιμα για τη F1 και δεδομένου του τρόπου με τον οποίο αποχαιρέτησαν τον Nico Hülkenberg, είναι επίσης απίθανο ο Γερμανός να επιστρέψει στη γαλλική ομάδα.

Ο Vettel είναι επίσης διαθέσιμος πλέον αλλά και από τις δύο πλευρές δεν φαίνεται να υπάρχει πολύ ενθουσιασμός για συνεργασία. Για τον Vettel θα σήμαινε ένα τεράστιο βήμα πίσω, τόσο αθλητικά όσο και οικονομικά, και η Renault θέλει κάποιον που έχει κίνητρο να πάρει την ομάδα από το χέρι.

Έτσι καταλήγει κανείς στον Fernando Alonso. Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν έχει κρύψει την επιθυμία του για επιστροφή και η καλή σχέση με τη Renault θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μοναδική στην καριέρα του. Εάν ο Fernando Alonso επιστρέψει στη Renault το 2021, θα είναι η τρίτη φορά στην καριέρα του που θα συνεργαστεί με την ομάδα.

Το γαλλικό περιοδικό Auto Hebdo τολμά ακόμη και να ισχυριστεί ότι υπάρχει ήδη κάποιο είδος «προ-συμφωνίας» μεταξύ των δύο πλευρών. Αν μπορούμε να πιστέψουμε την ισπανική εφημερίδα MARCA, θα πρέπει να περιμένουμε πολύ καιρό πριν επιβεβαιωθεί αυτό. Θα γίνουν πολλές διαπραγματεύσεις, μεταξύ άλλων σχετικά με τον μισθό του Alonso.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies