Renault News
Formula 1

James Key: Η φετινή μονάδα ισχύος είναι η καλύτερη που έχω δει από τη Renault

Η ομάδα της McLaren έχει πετύχει μια πολύ καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής χρησιμοποιώντας τους κινητήρες της Renault, και βρίσκεται στη τέταρτη θέση του πρωταθλήματος των κατασκευαστών μετά από έξι αγώνες.

O Τεχνικός Διευθυντής της McLaren, James Key, αναφέρει ότι η πρόοδος της Renault με την επίδοση της μονάδας ισχύος για τη φετινή χρονιά είναι ότι καλύτερο έχει δει από τον Γάλλο κατασκευαστή. Ο Key έχοντας δουλέψει στο παρελθόν με τους κινητήρες της Renault κατά τη θητεία του στη Toro Rosso, διαπιστώνει πως η απόδοση του κινητήρα φέτος είναι πολύ εντυπωσιακή.

Πρέπει να παραδεχτώ ότι έχουν βελτιώσει τον κινητήρα πάρα πολύ φέτος. Είναι ο καλύτερος που έχω δει από τη Renault όσον αφορά την επίδοση και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό και είμαι αρκετά χαρούμενος που συνεργάζομαι γι ακόμα μια φορά μαζί τους.”

Την άποψη του James Key ασπάζεται και ο Επικεφαλής Ομάδας της McLaren, Andreas Seidl, ο οποίος είναι πολύ ευχαριστημένος για το πως βρήκε τα πράγματα με τη Renault από τη στιγμή που εντάχθηκε στη Βρετανική ομάδα.

“Πιστεύω πως έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία με τη Renault. Με τον Cyril και τους μηχανικούς στο Viry, έχουμε μια πολύ καλή σχέση και επικοινωνία. Είμαι επίσης πολύ ευχαριστημένος με την φετινή εξέλιξη της Renault σε σχέση με πέρυσι στο θέμα της ισχύος του κινητήρα.”

(crash.net)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies