Renault News
CapturRenaultΔιεθνήΕιδήσεις

Με 160 hp το νέο Renaut Captur Plug-In Hybrid

Κατά την αποκάλυψη της δεύτερης γενιάς Captur πριν από μερικούς μήνες, η Renault ανακοίνωσε μια plug-in υβριδική έκδοση που θα ακολουθήσει το επόμενο έτος χωρίς να αποκαλύψει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Ωστόσο, σύμφωνα με το AutomobileMagazine, φαίνεται ότι βενζινοκινητήρας 1,6 λίτρων που θα βασιστεί η υβριδική έκδοση θα έχει 90 PS (89 hp / 66 kW) σε συνδυασμό με ηλεκτρικό κινητήρα 70 PS (69 hp / 51 kW) θα αποδίδει 160 ίππων (158 hp / 118 kW) και η μπαταρία, με μια επιβεβαιωμένη χωρητικότητα 9,8 kWh, θα της δώσει μια σειρά 45 km με μέγιστη ταχύτητα 135 km / h (83 mph).

Ο εν λόγο plug-in υβριδικός κινητήρας πιστεύεται ότι θα εφοδιασει και την facelift έκδοση του Megane, η οποία είναι ήδη υπό δοκιμή. Επιπλέον, η δεύτερη γενιά του Nissan Juke πιστεύεται ότι είναι ένας καλός υποψήφιος για να λάβει τον υβριδικό κινητηρα, καθώς βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα CMF-B του νέου Captur και Clio.

Όσοι ενδιαφέρονται για το υβριδικό SUV της Renault θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την άνοιξη του 2020.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies