Renault News
DusterRenaultΔιεθνήΚατασκοπεία

Με τον νέο 1,3 Tce το Renault Duster στην Ινδία

Το ινδικό Renault Duster με κινητήρα συμβατό στα νέα πρότυπα εκπομπων ρύπων BS-VI έχει εντοπιστεί για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια δοκιμών. Το μοντέλο αναμένεται να προσφέρεται μόνο με βενζινοκινητήρα, δεδομένου ότι η εταιρεία θα διακόψει τη λειτουργία των κινητήρων ντίζελ πριν τεθούν σε ισχύ οι νέες προδιαγραφές εκπομπών, αρχής γενομένης από τον Απρίλιο του 2020.

Επί του παρόντος, το Renault Duster προσφέρεται με κινητηρα 1.5 λίτρων. Αυτός ο κινητήρας είναι πιθανό να αντικατασταθεί από έναν κινητήρα που τροφοδοτεί το μοντέλο στις διεθνείς αγορές.

Αναμένεται ότι ο κινητήρας του Renault Duster που θα είναι συμβατός με τα νέα πρότυπα BS-VI θα είναι ο 1.3-λίτρων turbo-βενζινοκινητήρας που παράγει 130 ίππους και 240 Nm.

Εκτός από τον νέο κινητήρα συμβατό με τις εκπομπές ρύπων, δεν φαίνεται να υπάρχουν αλλαγές στο Renault Duster. Το μοντέλο θα πάρει τα ίδια στοιχεία σχεδιασμού από το μοντέλο της τρέχουσας γενιάς και θα ξεκινήσει στην Ινδία στις αρχές του 2020.

Φωτογραφία: gaadiwaadi.com

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies