Renault News
RenaultΔιεθνή

Ναι στην συγχώνευση Renault/FCA από τον Γάλλο υπουργό οικονομικών, αλλά χωρίς βιασύνη

Ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Bruno Le Maire δήλωσε ότι δεν χρειάζονται βιασύνες όσον αφορά τις συνομιλίες συγχώνευσης μεταξύ των αυτοκινητοβιομηχανιών Renault και Fiat Chrysler, επαναλαμβάνοντας όμως ότι θέλει να προχωρήσει η συμφωνία.

“Ας πάρουμε το χρόνο που χρειάζεται για να βεβαιωθούμε ότι τα πράγματα γίνονται καλά”, δήλωσε σήμερα ο Le Maire στο BFM TV, σχετικά με τις συνομιλίες για τη συγχώνευση.

“Θέλουμε να κάνουμε αυτή τη συγχώνευση”, πρόσθεσε, δηλώνοντας επίσης ότι η γαλλική κυβέρνηση θέλει εγγυήσεις για τις θέσεις εργασίας της νέας οντότητας, έχοντας έδρα στο Παρίσι και εταιρική διακυβέρνηση.

Η Γαλλία έχει επικροτήσει ευρέως τη συμφωνία, υπό την προϋπόθεση ότι εγγυάται τις εγχώριες θέσεις εργασίας και τα εργοστάσια της Renault, διατηρώντας ταυτόχρονα την υπάρχουσα συμμαχία της Renault με την Nissan.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies