Renault News
Alaskan Renault Διεθνή Ειδήσεις Επαγγελματικά

Νεο Alaskan: Ανανέωση στα σημεία για το Pikc-Up της Renault

Το 2017, το Renault Alaskan παρουσίασε για πρώτη φορά τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα της Renault.

Η Reault εν έτη 2019 παρουσιάζει το ανανεωμένο Alaskan το οποίο διαθέτει ακόμα ένα μυώδες σχεδιασμό με έναν γλυπτό προφυλακτήρα, αθλητικές γραμμές και επιφανής καμάρες των τροχών. Προσφέρει νέα χαρακτηριστικά για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή, ενώ συνδυάζει άνεση και ικανότητες εκτός δρόμου, μαζί με αυξημένο ωφέλιμο φορτίο, νέα ανάρτηση και βελτιωμένο σύστημα πέδησης. Καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες που σχετίζονται με διαφορετικές χρήσεις, τόσο για επιχειρήσεις όσο και για αναψυχή. Το ανανεωμένο Alaskan θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη από το φθινόπωρο του 2019.

Αυξημένο ωφέλιμο φορτίο, νέες αναρτήσεις και σύστημα πέδησης

Το νέο Alaskan προσφέρει ένα ωφέλιμο φορτίο αυξημένο σε 1,1 τόνους (+127 kg έως +146 kg ανάλογα με τις εκδόσεις) σε συνδυασμό με εξαιρετική ικανότητα ρυμούλκησης 3,5 τόνων. Η νέα πίσω ανάρτηση με πέντε ζεύξεις, σε συνδυασμό με ένα πολύ ανθεκτικό πλαίσιο, συμβάλλουν στην αύξηση του ωφέλιμου φορτίου και παρέχουν μεγαλύτερη άνεση από ποτέ σε όλες τις συνθήκες φόρτωσης, μειώνουν τους κραδασμούς και βελτιώνουν τον ήχο. Οι δυνατότητες πέδησης βελτιώνονται επίσης με την προσθήκη πίσω φρένων δίσκου. Νέες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών αντικαθιστούν τις προηγούμενες 16 ιντσών. Οι ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών διαθέτουν νέο σχεδιασμό. Η αυτόματη πέδηση έκτακτης ανάγκης είναι επίσης διαθέσιμη, ως στάνταρ εξοπλισμός ή ως προαιρετικό, ανάλογα με τις χώρες στις οποίες κυκλοφορεί το όχημα.

Νέα χαρακτηριστικά για μέγιστη ασφάλεια

Το ανανεωμένο Renault Alaskan περιλαμβάνει επίσης τη λειτουργία Trailer Sway Assist, ένα σύστημα που διατηρεί τα ρυμουλκούμενα σταθερά, για να ταξιδεύει με ασφάλεια με ένα ρυμουλκούμενο υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Διαθέτει το νέο σύστημα πολυμέσων της Renault συμβατό με τα Android Auto και Apple CarPlay. Παρέχει επίσης κάμερα 360 μοιρών για ελιγμούς στάθμευσης ή για οδήγηση σε στενούς χώρους χωρίς να καταστρέφει το όχημα. Τα συστήματα HCD (Hill Descent Control) και HSA (Hill Start Assist Control) βελτιώνονται και προσφέρουν ένα νέο δυναμικό σύστημα ελέγχου για τον καλύτερο έλεγχο των δύσκολων ελιγμών.

Πλούσιος εξοπλισμός

Το ανανεωμένο Renault Alaskan προσφέρει μια πλήρη γκάμα αξεσουάρ που ανταποκρίνεται στις “εξατομικευμένες” ανάγκες των οδηγών pick-up. Για παράδειγμα, ένα συγκεκριμένο hard-top που διαθέτει ένα εξαιρετικά συναρπαστικό σχέδιο ή ένα υψηλής τεχνολογίας Hi-Fi για μεγαλύτερη εμπειρία ήχου.

Πιο αποτελεσματικοί κινητήρες

Το νέο Renault Alaskan εισάγει μια νέα γενιά κινητήρων Blue dCi της Renault χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες ελέγχου της ρύπανσης, συμπεριλαμβανομένου ενός συστήματος επιλεκτικής καταλυτικής αναγωγής (SCR). Αυτή η τεχνολογία μειώνει τις εκπομπές λεπτών σωματιδίων χωρίς να επηρεάζει την απόδοση ή την κατανάλωση των κινητήρων, παραμένοντας η καλύτερη στην κατηγορία του. Οι νέοι αυτοί κινητήρες διαθέτουν την τεχνολογία Twin Turbo και είναι διαθέσιμοι σε δύο επίπεδα ιπποδύναμης, με χειροκίνητο κιβώτιο έξι ταχυτήτων και επτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο: Blue dCi 160 hp με ροπή που αυξάνεται στα 425 Nm (+22 Nm), Blue dCi 190 hp ροπή 450 Nm.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies