Renault News
KoleosRenaultΔιεθνήΕιδήσεις

Νέο KOLEOS: στυλ και άνεση για το μεγάλο SUV της Renault

  • Το νέο Koleos έχει βελτιωθεί σε όλα τα επίπεδα: πιο δυναμικός εξωτερικός σχεδιασμός και βελτιωμένη εσωτερική άνεση
  • Πιο ισχυροί και αποδοτικοί κινητήρες
  • Ευχαρίστηση οδήγησης και πραγματικές δυνατότητες off-road
  • Περισσότερες ενσωματωμένες τεχνολογίες

Η Renault αποκάλυψε την facelift έκδοση της δεύτερης γενιάς Koleos η οποία ανανεώνεται σε αρκετά σημεία: κάτω από το καπό και σε επίπεδο τεχνολογίας.

Για την Renault, η δεύτερη γενιά του Koleos πωλεί καλύτερα από το MPV Crossover Espace. Εσωτερικός ανταγωνισμός που θα πρέπει να αυξηθεί με την ανανέωση του Koleos, με διακριτικές αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση, αλλά που έχει πολλές εξελίξεις εσωτερικά και κάτω από το καπό.

Αισθητικά, οι αλλαγές δεν είναι εντυπωσιακές με ένα ελάχιστα ανανεωμένο εμπρός μέρος που ενσωματώνει μια νέα γραμμή χρωμίου και λεπτομέρειες που βρίσκονται στο πίσω μέρος όπου το προστατευτικό μέρος είναι τώρα σε υψηλότερη θέση. Προσθέστε τις νέες ζάντες 18 και 19 ιντσών.

Στο εσωτερικό, το νέο Koleos διακρίνεται ιδιαίτερα από την παρουσία μιας νέας γυάλινης οροφής στα πίσω καθίσματα και επανασχεδιασμένων καθισμάτων: μπροστά ο οδηγός και ο συνοδηγός έχουν νέα ρυθμιζόμενα προσκέφαλα με αεριζόμενα και θερμαινόμενα καθίσματα καθώς και λειτουργία μασάζ και στο πίσω μέρος υπάρχει το κάθισμα 2/3 – 1/3 το οποίο μπορεί να διπλωθεί εύκολα. Η έκδοση Initiale Paris φέρνει πάντα δερμάτινη ταπετσαρία full-grain Nappa και μια πολύ πιο πλούσια ατμόσφαιρα.

Για τα υπόλοιπα, σημειώστε τη μαζική παρουσία βοηθημάτων οδήγησης (η μόνη καινοτομία είναι η πέδη ανάγκης με ανίχνευση πεζών) και η παρουσία πλήρους φωτισμού LED ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού.

Κάτω από το καπό
Αυτή είναι η μεγάλη καινοτομία του ανανεωμένου Koleos, με την άφιξη δύο νέων κινητήρων diesel. Ο πρώτος είναι ο 1,7 Blue dCi των 150 ίππων και ο δεύτερος είναι ο 1,7 Blue dCi 190, που και οι δύο έρχονται σε αντικατάσταση του 2.0 dCi 175 hp.

Η Renault δεν αφήνει την επιλογή της μετάδοσης, καθώς συσχετίζεται συστηματικά με το αυτόματο κιβώτιο XTronic. Η έκδοση των 190 hp εξελίσσεται ακόμη περισσότερο, αφού διατίθεται μόνο σε τετρακίνηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies