Renault News
Lada

Νέο Lada Granta Cross: Το καλοκαίρι σε κυκλοφορία στην Ρωσική αγορά

Θα φθάσει στη ρωσική αγορά το καλοκαίρι του 2019. Το νέο Lada Granta Cross είναι η crossover έκδοση του ανανεωμένου μοντέλου Granda που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μόσχας το περασμένο έτος, μια έκπληξη που το εμπορικό σήμα της Renault είχε στο μανίκι του.

Η νέα οικογένεια Lada Granta παρουσιάστηκε στο τελευταίο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μόσχας που πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2018. Το μοντέλο της ρωσικής μάρκας έλαβε ένα πακέτο αισθητικών βελτιώσεων, αλλά η Lada κρατούσε έναν άσσο στο μανίκι της.

Με το όνομα Lada Granta Cross, η εταιρεία αποκαλύπτει τώρα το μοντέλο που θα πωλείται σε όλες τις αντιπροσωπείες της ρωσικής μάρκας από το επόμενο καλοκαίρι. Αυτό, αν δεν υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση δεδομένου ότι το σχέδιο των νέων κυκλοφοριών της εταιρείας είχε προγραμματίσει την εκδήλωση για τον περασμένο Δεκέμβριο και έχει καθυστερήσει διαδοχικά έως τον Απρίλιο

Σε μηχανικό επίπεδο, θα είναι διαθέσιμο με έναν βενζινοκινητήρα 1,6 με μέγιστη ισχύ 87 ίππων και έναν 1,6 16 βαλβίδων με μέγιστη ισχύ 106 ίππων συνδυάζοντας το πρώτο με ένα κιβώτιο ταχυτήτων πέντε ταχυτήτων και το δεύτερο με ρομποτικό κιβωτιο ταχυτητων.

Ο εξοπλισμός του νέου Granta Cross περιλαμβάνει ευρύτερα ελαστικά, κλιματισμό, ηλεκτρικό τιμόνι, ηλεκτρονικό σύστημα διεύθυνσης, ηλεκτρικά παράθυρα μπροστά και στήλη τιμονιού ρυθμιζόμενου ύψους, προσθήκη εμπρόσθιων αερόσακων, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, εξωτερικοί καθρέφτες ηλεκτρικοί και θερμαινόμενοι, ηχοσύστημα και ραδιόφωνο με θύρα USB, κάρτα SD και Bluetooth και 4 ηχεία.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies