Renault News
MasterRenaultΔιεθνήΕιδήσειςΕπαγγελματικά

Νέο Master: Ανανέωση σε όλα τα επίπεδα για τον “Δάσκαλο” της Renault

Η Renault παρουσιασε σήμερα το νέο Renault Master, το οποίο προσφέρει ένα νέο, ευρύτερο και ισχυρότερο μπροστινό άκρο, ένα πλήρως ανανεωμένο εσωτερικό, νέα βοηθήματα οδήγησης (Rear View Assist, Side Wind Assist …), ισχυρότερους και αποδοτικότερους κινητήρες (μέχρι 180hp / 400Nm) και με νέο και πρωτοποριακό εξοπλισμό. Το νέο Master υπάρχει επίσης σε πλήρη ηλεκτρική έκδοση με το νέο Master Z.E.

Εκτός από το νέο και ισχυρότερο μπροστινό του άκρο, το νέο Renault Master προσφέρει ένα πλήρως ανανεωμένο εσωτερικό, νέες λύσεις ADAS, καθώς και νέους, ισχυρότερους και αποδοτικότερους κινητήρες.

Νέα συστήματα οδήγησης για την αύξηση της ασφάλειας και της άμεσης οδήγησης

Διαθέτοντας προειδοποίηση αναχώρησης από τη λωρίδα, οπίσθια βοήθεια στάθμευσης και κάμερα αντίστροφης όρασης, το Νέο Master διαθέτει νέα συστήματα υποβοήθησης οδηγού (ADAS) για εύκολο ελιγμό και ασφάλεια. Το Rear View Assist για οπίσθια προβολή, μοναδικό στο κατηγορία του, είναι μια κάμερα οπίσθιας προβολής με οθόνη στην επάνω πλευρά του παρμπρίζ, η οποία παρέχει μέγιστη ορατότητα από μέση έως μακρά απόσταση. Το Side Wind Assist παρέχει βοήθεια σταθερότητας σε περίπτωση πλευρικών ανέμων. Το σύστημα ενεργοποιείται στα 70 km / h και είναι σε θέση να διορθώσει έως και το 50% της πλευρικής κάμψης του οχήματος σε ακραίες συνθήκες. Το Blind Spot Warning είναι ένα σύστημα που προειδοποιεί τους οδηγούς για την παρουσία οχημάτων στο τυφλό σημείο. Το αυτόνομο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης (AEBS), που λειτουργεί τόσο στις πόλεις όσο και στους αυτοκινητοδρόμους, είναι τώρα διαθέσιμο ως προαιρετικό σε ολόκληρο την γκάμα του νέου Master.

Νέοι κινητήρες με μεγαλύτερη ισχύς και ροπή καθώς και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου

Το νέο Master διαθέτει μια νέα γκάμα κινητήρων ντίζελ 2.3L dCi. Οι κινητήρες αυτοί συμμορφώνονται τώρα με τα πρότυπα Euro 6d-TEMP / Euro VI (ανάλογα με την έκδοση) και επωφελούνται από την τεχνολογία Twin Turbo. Παρέχουν αυξημένη ισχύ μέχρι 180hp και αυξημένη ροπή έως 400Nm για περισσότερη δυναμική και ανταπόκριση. Μειώνουν σημαντικά την κατανάλωση καυσίμου έως 1 L / 100 km (τιμές συσχετιζόμενες με το NEDC). Ανάλογα με τις εκδόσεις, αυτοί οι κινητήρες μπορούν να συνδεθούν είτε με χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων είτε με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 6 ταχυτήτων. Περιλαμβάνουν πάντα τις τελευταίες τεχνολογίες ελέγχου της ρύπανσης, όπως το σύστημα επιλεκτικής καταλυτικής αναγωγής (SCR).

Πλήρως ανανεωμένο εσωτερικό

Το νέο Master περιλαμβάνει τα ίδια χαρακτηριστικά με τα επιβατικά αυτοκίνητα. Κομψό και λειτουργικό, προσφέρει τώρα: ένα νέο ταμπλό ανασχεδιασμένο με κομψές γραμμές και μεγάλα ανοίγματα ή κλειστά αποθηκευτικά διαμερίσματα, ένθετα χρωμίου και στους δύο αεραγωγούς και κουμπιά κλιματισμού, ένα νέο ταμπλό με νέο αναλογικό και ψηφιακή οθόνη πέντε ιντσών, ένα νέο τιμόνι με χρωμιωμένα ένθετα, ένα νέο μαύρο και χρωματιστό μοχλό αλλαγής ταχυτήτων, νέα μακρόστενη ταπετσαρία μεγαλύτερης ποιότητας, πλήρη ενσωμάτωση της οθόνης πλοήγησης στο κεντρικό τμήμα του ταμπλό, ανεξάρτητα από το σύστημα πολυμέσων που χρησιμοποιείται (R-LINK Evolution ή Media Nav Evolution).

Το νέο Master προσφέρει επισης τον μεγαλύτερο αποθηκευτικό όγκο της κατηγορίας του (μέχρι 105 λίτρα). Για περισσότερη ευκολία, ο χώρος επιβατών του είναι τώρα εξοπλισμένος με: ένα καινούριο τραπεζάκι “Easy Life” πάνω από το ντουλαπάκι, το οποίο μπορεί να ξετυλιχθεί απλά πιέζοντας πάνω του και που προσφέρει επιπλέον χώρο εργασίας ή χώρο για μεσημεριανά διαλείμματα, καθώς και νέος μεγάλο συρτάρι “Easy Life” 10,5 λίτρων για ευκολότερη πρόσβαση σε αποθηκευμένα αντικείμενα, σταθμό σύνδεσης για tablet στο κέντρο του ταμπλό, ενσωματωμένο φορτιστή smartphone, λύσεις πολυμέσων υψηλής απόδοσης με R-LINK Evolution και Media Nav Evolution, τα οποία είναι συμβατά με το Android Auto και το Apple CarPlay, ανάλογα με την έκδοση.

Βελτιστοποιημένο χώρο φόρτωσης

Το Νέο Master διευκολύνει τη ζωή των χρηστών, παρέχοντας μια βελτιστοποιημένη περιοχή φόρτωσης, η οποία διαθέτει: νέο φωτισμό LED για αποτελεσματική λειτουργία σε όλες τις συνθήκες, νέες εργονομικές λαβές για εύκολη είσοδο και έξοδο (πίσω και πλάγια εξοπλισμένο με συρόμενη πλευρική πόρτα).

Πλήρως ηλεκτρικό Νέο Master ΖΕ

Ιδανικά κατάλληλο για παραδόσεις τελευταίου μιλίου στο κέντρο της πόλης, το μεγάλο ηλεκτρικό Νεο Master Z.E είναι σχεδιασμένο για όλους όσους πιστεύουν ότι τα περιβαλλοντικά ζητήματα είναι θεμελιώδη. Η νέα σειρά οδήγησης των 120 πραγματικού εύρους του Master ZE (*) το καθιστά κατάλληλο για καθημερινές παραδόσεις τελευταίου μιλίου και άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες σε αστικές περιοχές.

(*) μια σειρά σταθερά υψηλότερη από 80 km στις πιο ακραίες συνθήκες (βαριά φορτία, οδήγηση με κέντρο της πόλης με συχνές στάσεις και χειμερινές συνθήκες).

Κινητήρας 57 KW

Το Νέο Master Z.E. είναι εξοπλισμένο με ηλεκτροκινητήρα υψηλής απόδοσης R75 των 57 kW (ισοδύναμος με 76 hp). Αυτός ο κινητήρας, δοκιμασμένος στα ZOE και Kangoo Z.E., κάνει το Νεο Master Z.E. ιδανικό για άνετη χρήση μέσα και γύρω από την πόλη. Η μέγιστη ταχύτητα του νέου Master ZE είναι 100 km / h. Αυτός ο κινητήρας κατασκευάζεται στη Γαλλία στο εργοστάσιο Renault Cléon, τη ναυαρχίδα του ομίλου για την κατασκευή κινητήρων και κιβωτίων υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Μπαταρία 33 KWH

Το Νέο Master Z.E. είναι εξοπλισμένο με τη νέα γενιά ιόντων λιθίου 33 kWh “Z.E. 33 “μπαταρία με βελτιστοποιημένο ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης. Η μπαταρία του νεου Master ZE φορτίζεται πλήρως σε έξι ώρες με το σταθμό φόρτισης WallBox 32A / 7.4 kW.

Έξι εκδόσεις για να ικανοποιήσουν τις ποικίλες ανάγκες των πελατών του

Το Νέο Master Z.E. έρχεται σε έξι εκδόσεις με μια επιλογή από τρία μήκη και δύο ύψη. Οι τέσσερις εκδόσεις van διαθέτουν χώρο φορτίου 8-13 m3. Οι δύο εκδόσεις καμπίνας πλατφόρμας, οι οποίες είναι διαθέσιμες σε δύο μήκη, L2 και L3, είναι κατάλληλες για μετατροπές σε σώμα υψηλής χωρητικότητας για μεταφορά μέχρι 22 m3.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies