Renault News
EspaceRenaultΔιεθνήΕιδήσεις

Νέο Renault ESPACE 2020, ακόμα πιο εξελιγμένο και τεχνολογικά ανανεωμένο

Η ναυαρχίδα οχημάτων της Renault, το Espace, που διατίθεται στο εμπόριο από το 2015, εφτάσε στο μέσο της εμπορικής ζωής του. Έτσι έφτασε η ώρα για την γαλλική μάρκα να ανανεώσει το μέγαλο MPV. Οι σχεδιαστικές τροποποιήσεις του ανανεωμένου Renault Espace 5 είναι πολύ μικρές, στο εμπρός μέρος μονο μια λεπίδα χρωμίου κάτω απο την πινακίδα κυκλοφορίας ειναι η αλλαγή, την οποία πιθανότατα θα δούμε και στο ανανεωμένο Renault Talisman.

Στο πίσω μέρος, το κάτω μερος του προφυλακτύρα έχει επανασχεδιαστεί και τα στόμια εξάτμίσεων υιοθετούν ένα σχήμα ωοειδές για να είναι πιο σπορ. Τέλος, οι τροχοί των 20 ιντσών που θα είναι αποκλειστικά για την έκδοση Initiale Paris και παρουσιάζουν ένα μοναδικό σχέδιο με τον Πύργο του Άιφελ. Αυτό που θα είναι πιο ορατό θα είναι αναμφισβήτητα το νέο χρώμα Red Vintage που θα διατίθεται σε όλη την γκάμα εκδόσεων, συμπεριλαμβανομένης της έκδοδης Initiale Paris.

Matrix LED

Οι μείζονες αλλαγές είναι τεχνολογικού χαρακτήρα! Ξεκινώντας με τους προβολείς που προσφέρουν – για πρώτη φορά σε όχημα της Renault – φωτισμό LED matrix. Μια τεχνολογία που, εκτός από το στυλ, επιτρέπει πάνω απ ‘όλα να αυξήσει την ασφάλεια αυξάνοντας την εμβέλεια της δέσμης 175 m επί του παρόντος 220 m για το Renault Espace 5. Σε συνδυασμό με την εμπρός κάμερα, αυτή η τεχνολογία ανιχνεύει τα οχήματα που έρχονται μπροστά σε απόσταση 550 μ. και στη συνέχεια προβλέπει τη διέλευση μεταξύ μεγάλης σκάλας και μικρής σκάλας. Στο πίσω μέρος, οι οπτικές μονάδες υιοθετούν επίσης μια νέα φωτεινή υπογραφή και πλήρη φωτισμό LED.

Συνδεδεμένο

Στο εσωτερικό, η πιο σημαντική αλλαγή είναι αναμφισβήτητα η άφιξη του συστήματος Easy Link που εμφανίστηκε στο νέο Renault Clio 5. Τα πολυμέσα αποκτούν μεγαλύτερη ανταπόκριση και συνδέονται ιδιαίτερα με την περιήγηση με αναζήτηση της Google και την εφαρμογή για smartphone, MY Renault. Το όχημα διατηρεί την οθόνη αφής κάθετης μορφής με διαγώνιο 9,3 ίντσες.

Η καινοτομία είναι η εξαφάνιση του παραδοσιακού κατράν υπέρ ενός 100% ψηφιακού συστήματος. Αυτή η οθόνη, η οποία ονομάζεται Driver Display, θα είναι διαθέσιμη μόνο στις εκδόσεις Intens και Initiale Paris και το μέγεθός της περιορίζεται στις 10,2 ίντσες.

Αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 2;

Η ανανέωση του Renault Espace είναι επίσης μια ευκαιρία για την Renault να προσφέρει νέα βοηθήματα οδήγησης (ADAS) για να το φέρουν όσο το δυνατόν πιο κοντά σε αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 2. Για τον αυτοκινητόδρομο και στο βοηθό κυκλοφορίας διαθέτει προσαρμοστικό σύστημα ελέγχου ταχύτητας και αυτόματη επανεκκίνηση. Λειτουργεί από 0 έως 160 χλμ. / Ώρα.

Οι ελιγμοί στάθμευσης είναι επίσης πλήρως αυτόματες, η ενεργή ανίχνευση της κίνησης των οχημάτων στην πίσω περιοχή, η ενεργή πέδηση και η διέλευση των γραμμών, η υπνηλία και οι ειδοποιήσεις τυφλών σημείων ειναι επίσης μέρος των βοηθημάτων.

Τίποτα νέο κάτω από το καπό

Η ανανεωμένη έκδοση του Renault Espace 5 διατηρεί προφανώς το σύστημα διεύθυνσης 4Control και την ελεγχόμενη απόσβεση. Η τελευταία έχει βελτιστοποιηθεί για να προσφέρει καλύτερη απόδοση και καλύτερη διατήρηση κατά τη διέλευση των εμποδίων.

Για τα υπόλοιπα, τίποτα νέο κάτω από το καπό από την προσφορά κινητήρα του Renault Espace 5 που ενημερώθηκε το φθινόπωρο του 2018. Έτσι το Espace 5 2020 διατηρεί στην ουσία τον 1.8 TCe 225 του Alpine A110. Συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων EDC. Και στους diesel, ο κινητήρας 2.0 Blue dCi είναι διαθέσιμος σε εκδόσεις 160 και 200 ​​ίππων. Ο πρώτος έχει τιμή ροπής 360 Nm και ο δεύτερος 400 Nm από 1750 σ.α.λ. Και οι δύο συνδυάζονται με το EDC 6 ταχυτήτων αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Ας ελπίσουμε ότι αυτές οι σχεδιαστικές και τεχνολογικές εξελίξεις να είναι επωφελείς για το Renault Espace 5.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies