Renault News
RenaultZoeΗλεκτρικά

Νέο Renault ZOE: Γνωστές έγιναν οι τιμές στην Μεγάλη Βρετανία

Η Renault έχει κυκλοφορήσει πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και τις εκδόσεις για το νέο ZOE, το οποίο ξεκινάει από € 20,637

Οι τιμές ξεκινούν από € 20,637 όταν αγοράζονται με το σύστημα μίσθωσης μπαταριών της Renault, αν και οι Βρετανοί πελάτες μπορούν να επιλέξουν να αγοράσουν το αυτοκίνητο και τις μπαταρίες συνολικά για επιπλέον € 7,750. Το νέο ZOE θα είναι διαθέσιμο για παραγγελία από τα μέσα Σεπτεμβρίου, με τις πρώτες παραδόσεις να αναμένονται τον Ιανουάριο του 2020.

Το νέο Renault ZOE προσφέρεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού. Την έκδοση Play (entrly level) έρχεται στάνταρ με ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, προβολείς LED, κλιματισμό, αυτόματο υαλοκαθαριστήρα, σύστημα ψυχαγωγίας me επτά ιντσών οθόνη και δέκτη ψηφιακού οργάνου 10 ιντσών. Οι αγοραστές μπορούν επίσης να έχουν δωρεάν ένα σύστημα φόρτισης 7kWh, εγκατεστημένο στο σπίτι τους.

Η έκδοση Iconic μεσαίας κατηγορίας διατίθεται από € 22,300 και προσθέτει ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, πίσω αισθητήρες στάθμευσης, κλιματισμό, ηλεκτρικά πίσω παράθυρα, ασύρματο φορτιστή smartphone και βελτιωμένο σύστημα πληροφοριών ψυχαγωγίας με sat-nav. Παρέχεται επίσης πρόσθετη τεχνολογία ασφάλειας, όπως η βοήθεια για τη λωρίδα κυκλοφορίας και η αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας.

Η έκδοση ZOE GT Line ανέρχεται στις € 23,900. Προσθέτει ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, εμπρός αισθητήρες στάθμευσης, σύστημα ψυχαγωγίας με 9,3 ιντσών οθόνη, πίσω κάμερα στάθμευσης, σύστημα παρακολούθησης τυφλών σημείων και εσωτερικό GT-Line, κομμένο σε συνθετικό δέρμα και ανακυκλωμένη επένδυση υφάσματος.

Τα ZOE iconic και GT Line μπορούν να διατεθούν με μια σειρά πρόσθετων προαιρετικών εξαρτημάτων, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για γρήγορη φόρτιση 50kW DC (€ 830) και Winter Pack (€ 342), η οποία προσθέτει ένα θερμαινόμενο τιμόνι και θερμαινόμενα καθίσματα. Το ZOE Iconic μπορεί επίσης να έρθει με εξτρά Τεχνολογικό Πακέτο (€ 885), προσθέτοντας το Infotainment 9,3 ιντσών του GT Line, τους αισθητήρες στάθμευσης και την αντίστροφη κάμερα.

Το νέο ZOE τροφοδοτείται από μια μπαταρία 52kWh. Προσφέρεται σε δύο διαφορετικά επίπεδα ιπποδύναμης, με τον R110 να τροφοδοτεί την έκδοση Play με 106bhp και ροπή 225Nm. Η Renault δηλώνει ότι το βασικό μοντέλο κινητήρα προσφέρει χρόνο 0-62 μίλι / ώρα 11,4 δευτερόλεπτα, μέγιστη ταχύτητα 84 μίλια / ώρα και εύρος 245 μιλίων.

Τα μοντέλα Iconic και GT Line διαθέτουν την ίδια μπαταρία, αλλά έναν ισχυρότερο ηλεκτροκινητήρα με ισχύ 132bhp και ροπή 245Nm. Σε αυτές τις εκδόσεις προσφέρει ταχύτητα 0-62 μίλι / ώρα 9,5 δευτερόλεπτα και ελαφρώς υψηλότερη τελική ταχύτητα 87 μίλι / ώρα.

Οι χρόνοι φόρτισης βελτιώθηκαν σε σχέση με το παλιό μοντέλο. Όταν συνδέεται με το οικιακό τοίχο 7kW της Renault, μια φόρτιση 100% διαρκεί 9 ώρες και 25 λεπτά. Αυτό μειώνεται κατά τρεις ώρες όταν συνδέεται με ένα εμπορικό σημείο φόρτισης 22kW, ενώ το μοντέλο με δυνατότητα 50kW DC μπορεί να ανακτήσει ένα φορτίο 80% σε 1 ώρα και 10 λεπτά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies