Renault News
Renault SamsungTalisman

Νέο SM6 Premiere από την Renault Samsung

Η Renault Samsung, η νοτιοκορεατική θυγατρική της Renault, κυκλοφόρησε μια αναβαθμισμένη έκδοση του premium sedan SM6 (Talisman), διατηρώντας παράλληλα την τιμή της, εν μέσω εντατικοποίησης του ανταγωνισμού στην αγορά μεσαίου μεγέθους sedan, ανέφερε η εταιρεία την Τετάρτη.

Η εταιρεία προσθέσει την premium έκδοση ονόματι SM6 Premiere σε συνδυασμό με έκδοση υγραερίου του οχήματος για να καλύψει τις διαφοροποιημένες ανάγκες των πελατών.

Με έμφαση στις κορυφαίες λειτουργίες του sedan, η εταιρεία δήλωσε ότι έχει εφαρμόσει το ηχοσύστημα surround Bose, ένα head-up display και καθίσματα συνοδηγού με λειτουργίες μασάζ για τους πελάτες που αναζητούν ένα ποιοτικό ακόμα προσιτό sedan.

Έχει επίσης μειώσει το εύρος τιμών. Το premium sedan της, η Renault Samsung το προσφέρει με ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, ανοιχτά γκρι καθίσματα από δέρμα Napa καθώς και βελτιωμένη εξυπηρέτηση πελατών, όπως δωρεάν παραλαβή και παράδοση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies