Renault News
Formula 1

Ο Abiteboul επιβεβαιώνει ότι η Renault εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής του Alonso

Ο διευθυντής της Renault F1 Cyril Abiteboul είπε ότι η γαλλική ομάδα έχει αρκετές επιλογές για να αντικαταστήσει τον Daniel Ricciardo το επόμενο έτος. Ερωτηθείς για την πιθανή άφιξη του Fernado Alonso τον επόμενο χρόνο, παραδέχτηκε ότι είναι μια επιλογή.

“Είναι πολλοί οδηγοί. Υπάρχουν εξαιρετικοί οδηγοί που θα είναι διαθέσιμοι τον επόμενο χρόνο. Αυτός που αναφέρατε είναι μια επιλογή. Υπάρχουν και άλλοι”, εξηγεί ο Abiteboul σε γαλλικό μέσο ενημερωσης.

“Το μόνο πράγμα που μπορώ να πω είναι ότι θα αφιερώσουμε χρόνο για να αποφασίσουμε. Αυτή είναι μια εξαιρετικά σημαντική απόφαση. Δεν θέλουμε να μπούμε σε αυτό το είδος ακτιβισμού που υπήρξε από τη Ferrari και τη McLaren, για λόγους που είναι δικοί τους. “

“Ειλικρινά, αποφασίζεις για έναν οδηγό όταν η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει καν … Το βρήκαμε λίγο περίεργο” συνέχισε να δικαιολογεί το γεγονός ότι η Renault δεν ακολουθεί αυτόν τον ενθουσιασμό όσον αφορά τις μεταγραφές.

“Η επιλογή οδηγού είναι το τελευταίο στοιχείο του παζλ της ανακατασκευής μας. Εξ ου και η σημασία του να αφιερώσουμε χρόνο και να κάνουμε τη σωστή επιλογή.”

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies