Renault News
Formula 1

Ο Martin Brundle βλέπει την επιστροφή του Alonso στη Renault

Ο πρώην οδηγός της F1 και νυν σχολιαστής της βρετανικής τηλεόρασης, Martin Brundle, πιστεύει ότι ο Fernando Alonso θα μπορούσε να επιστρέψει στην F1 με τη Renault το 2021.

Ο Brundle πιστεύει ότι ο Daniel Ricciardo δεν θα συνεχίσει την πορεία του με την Renault το επόμενο έτος και ότι θα ενταχθεί στην ομάδα της McLaren, κυρίως επειδή ο Carlos Sainz θα έχει ενταχθεί στη Ferrari μετά την αποχώρηση του Sebastian Vettel.

Αυτό το παιχνίδι με τις μουσικές καρέκλες θα μπορούσε, σύμφωνα με τον Brundle, να ωφελήσει έναν συγκεκριμένο άτομο, τον Fernando Alonso, ο οποίος θα μπορούσε να επιστρέψει στη κορυφαία κατηγορία τον επόμενο χρόνο στην ομάδα με την οποία κέρδισε τα δύο παγκόσμια πρωτάθληματα.

«Βλέπω μια κατάσταση όπου ο Sainz θα πάει στη Ferrari, ο Ricciardo στο McLaren, και το γεγονός αυτό θα αφήσει μια διαθέσιμη θέση στη Renault που είναι πιθανό να καλυφθεί από τον Fernando Alonso.»

«Το κάθισμα της Renault, αν είναι σωστή η θεωρία μου και ο Ricciardo επιλέξει τη McLaren, είναι ένα κάθισμα ενός κατασκευαστή και αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι ελκυστικό για τον Vettel.»

Ο Brundle δε θεωρεί δεδομένο πως ο Vettel θα καταλήξει απραίτητα σε κάποια ομάδα.

«Δεν βλέπω απαραίτητα κάποιο καταφύγιο για τον Vettel. Γνωρίζουμε ότι μιλάει με άλλες ομάδες, αλλά αναρωτιέμαι αν αυτό είναι το τέλος του δρόμου για τον Σεμπ. Θα δεχτεί μια κατάσταση που θα τον φέρει στη μέση του grid; Νομίζω ότι υπάρχει μια καλή πιθανότητα ο Vettel να αποχωρήσει από την F1.»

Όλο αυτό είναι μια υπόθεση βέβαια. Αν βασιστούμε στα λόγια του Fernando Alonso θα θυμηθούμε πως ανέφερε ότι αν επέστρεφε στην F1, θα οδηγούσε ένα αυτοκίνητο ικανό να αγωνιστεί για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, κάτι που δεν συνέβαινε με τη Renault για την ώρα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies