Renault News
Formula 1Ειδήσεις

Ο Ricciardo επιθυμεί να παραμείνει στην Renault

Ο Daniel Ricciardo ελπίζει να μείνει στη Renault το 2021, αλλά η απόφασή του θα εξαρτηθεί από την απόδοση της ομάδας το 2020. Οι φήμες τον συνδέουν με την Ferrari.

Ο Daniel Ricciardo είναι ένας από τους πολλούς οδηγούς που στο τέλος του 2020 λήγει το συμβόλαιο τους. Προετοιμάζεται για το δεύτερο έτος του με τα χρώματα της Renault και η προτεραιότητά του είναι να επεκτεινει το συμβόλαιο του με τον γάλλο κατασκευαστή.

“Δεν έχω (συμβόλαιο μετά το 2020) και δεν είναι τίποτα προσωπικό, απλά δεν έχουμε συζητήσει για μετά το 2020 ακόμα”, δήλωσε ο Ricciardo στην αυστραλιανή εφημερίδα Sunday Times. “Είναι ακόμα νωρίς, θα ήθελα το 2020 να παει καλά και να παραμείνω, είναι το πιο εύκολο και πιο θετικό σενάριο, αυτό θέλω.”

Το όνομα του ομως αναφέρεται αρκέτες φορές για πιθανή μετακίνηση του στην Ferrari. Η Scuderia έχει παρατείνει πρόσφατα τη σύμβαση του Charles Leclerc μέχρι το 2024, αλλά ο Sebastian Vettel θα είναι ελεύθερος στο τέλος του έτους και το μέλλον του δεν έχει οριστεί. Οι φήμες υποδηλώνουν συνταξιοδότηση ή επιστροφή στην Red Bull.

Ο Daniel Ricciardo δεν έχει κάνει καμία συζήτηση με τη Ferrari αλλά είναι κολακευμένος να παρουσιαζεται ως ένας πιθανός διάδοχος του Vettel: “Υποθέτω ότι πάντα θα υπάρχουν … οι άνθρωποι που θα με θέλουν στην Ferrari, γιατί έχω ιταλικές ρίζες , “δήλωσε ο Αυστραλός. “Είναι καλό που οι άνθρωποι μιλάνε για μένα και είμαι μέρος των ονομάτων που αναφέρονται. ”

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies