Renault News
Formula 1

Ο Sainz επιμένει πως η Renault έχει σημειώσει πρόοδο

Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής μπορεί να μη το δείχνουν αλλά ο Carlos Sainz επιμένει πως η μονάδα ισχύος της Renault βρίσκεται πιο κοντά σε αυτές των Mercedes και Ferrari.

H Renault είχε αρκετά προβλήματα μέχρι στιγμής στη χρονιά, καθώς η McLaren και η ίδια η Renault ως κατασκευαστής, είχαν πέντε εγκαταλείψεις εξαιτίας του κινητήρα. Παρ’ όλα αυτά τα πράγματα για τον Sainz άλλαξαν στους τελευταίους δύο αγώνες, καθώς τερμάτισε στην 7η θέση στο Αζερμπαϊτζάν και στην 8η στην Ισπανία.

Τα πράγματα μπορεί να δείχνουν το αντίθετο αλλά ο Ισπανός αποκάλυψε τη πρόοδο της ομάδας στη προσπάθεια να μειώσει τη διαφορά από τους πρώτους.

“Η Renault έχει σημειώσει πρόοδο, σίγουρα σε θέμα δύναμης του κινητήρα φέτος είμαστε πιο κοντά στη κορυφή σχεδόν σε κάθε πίστα. Υπάρχει ακόμα ένας κινητήρας κατά τη γνώμη μου που υπερέχει και αυτός είναι της Ferrari σε mode κατατακτήριων, ο οποίος είναι αρκετά μπροστά.”

“Αλλά η Renault έχει σημειώσει πρόοδο και από πλευράς δύναμης, ο κινητήρας (που εισήχθη στην Ισπανία) προοριζόταν για πρόοδο στην αξιοπιστία, εκεί που είμαστε πιο αδύναμοι, οπότε ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε βήματα προόδου. Αλλά σε σχέση με πέρυσι έχουμε σίγουρα περισσότερη δύναμη.”

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies