Renault News
Formula 1

Ο Sainz θα έχει διαθέσιμο τον ίδιο κινητηρα του Spa και στην Monza

Ο κινητήρας της Renault που παρουσιασε το πρόβλημα στη McLaren του Sainz στο Spa μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη Monza.

Οι μηχανικοί της Renault έχουν λύσει το πρόβλημα που ανάγκασε τον οδηγό της McLaren Carlos Sainz να εγκαταλειψει το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Βελγικό Grand Prix.
O Carlos Sainz έχασε ξαφνικά την ισχύ του κινητήρα στον γύρο σχηματισμού, λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα.

Το πρόβλημα συνεχίστηκε και ο Ισπανός οδηγός δεν είχε άλλη επιλογή παρά να εγκαταλείψει στον δεύτερο γύρο του Grand Prix.

Μετά από λεπτομερή ανάλυση από τους μηχανικούς της Renault, αποδείχθηκε ότι το πρόβλημα ήταν στις βαλβίδες εισαγωγής αέρα [βαλβίδες που ρυθμίζουν την εισαγωγή αέρα στους κυλίνδρους]. Ο κινητήρας της Renault δεν έχει υποστεί βλάβη και θα είναι πλήρως λειτουργικός για τα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά της Παρασκευής στη Monza.

Ο κινητήρας της Renault στην πλάτη του Sainz στο Spa την ημέρα του αγώνα ήταν Spec B, ενώ την Παρασκευή στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά ο Carlos Sainz δοκίμασε το spec C, κάτι που τον ανάγκασε να πάρει πέντε θέσεις ποινή.

Ο Ισπανός οδηγός έχει έναν φρέσκο Spec C [λίγα χιλιόμετρα] που μπορεί να τον χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε στιγμή πριν από το τέλος της σεζόν χωρίς ποινή.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies