Renault News
EspaceRenaultΚατασκοπεία

Οι δοκιμές συνεχίζονται για το ανανεωμένο Renault Espace 2020

Η facelift έκδοση του Renault Espace πιάστηκε για άλλη μια φορά σε δοκιμές. Το MPV crossover της γαλλικής μάρκας συνεχίζει με τις δοκιμές κρύβοντας το νέο σχέδιο που θα φορέσει, με πολύ ελαφρές αλλαγές μόνο για να διατηρήσουν την ελκυστικότητά του με τις μεγάλες βελτιώσεις να έρχονται στον εξοπλισμό και νέους κινητήρες

Ποτέ πριν η Renault δεν θυμόμαστε να έχει τόσα πολλά μοντέλα στη διαδικασία της ανανέωσης. Με την πέμπτη γενιά του Clio στην αρχή της νέας εμπορικής ζωής του, ο γαλλος κατασκευαστής δεν έχει τίποτα λιγότερο από τέσσερα μοντέλα σε φάση μερικής ή ολικής ανανέωσης.

Έχουμε ήδη δει τις αλλαγές που εισήχθησαν στο Koleos και σε λίγους μήνες ο επόμενος στον κατάλογο θα είναι το Espace, δεδομένου ότι είναι αυτό ειναι που συγκεντρώνει τον περισσότερο χρόνο στις πλάτες του, από της νέας γενιάς μοντέλων που έκαναν πρεμιέρα στη πλατφόρμα CMF C / D που κυκλοφορεί στην αγορά από το 2015, πριν από το Talisman και Mégane, τα οποία είναι επισης σε φάση ανανέωσης.

Οι δοκιμές άρχισαν τον περασμένο χειμώνα. Το Espace αντιμετώπισε τις χειμερινές δοκιμές με το εμπρόσθιο και το πίσω τμήμα καμουφλαρισμένο και μόλις έδειξε λεπτομέρειες για το νέο στυλ που θα δούμε.

Η Renault θα διατηρήσει τα σχήματα της μάσκας του ψυγείου, αλλά θα παράσχει μια πιο περίτεχνη εικόνα των ράβδων της μάσκας, ενώ οι προβολείς θα διατηρήσουν το σχισμένο σχήμα εξαλείφοντας την άκρη χρωμίου που έχουν στο κάτω μέρος κάνοντας τους λίγο πιο λεπτούς και ακολουθώντας την ίδια τάση με το επερχόμενο facelift του Talisman.

Ο προφυλακτήρας θα έχει επίσης τροποποιήσεις στο σχεδιασμό των εισόδων αέρα. Παρόλο που το σχήμα και η θέση των LED φώτων ομίχλης διατηρούνται, έχουν τώρα μια οριζόντια προσθήκη που είναι ενσωματωμένη στο κεντρικό. Πίσω, οι οπτικές ομάδες θα παρουσιάσουν ένα νέο γράφημα των λειτουργιών φωτισμού και το κατώτερο τμήμα του προφυλακτήρα είναι επίσης ελαφρώς διαφορετικό.

Στους κινητήρες θα υπάρξουν επίσης αλλαγές, αν και αποσκοπούν στη βελτίωση της απόδοσης. Θα κάνει το ντεμπούτο της, η τεχνολογίας “Hybrid Assist” και ο νέος ντίζελ dCi Blue των 1,7 λίτρων, και ένας ανανεωμένος βενζίνης 1,8 λίτρων TCe.

(Φωτογραφιες: motor.es)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies