Renault News
Formula 1

Ουσιαστικές αλλαγές θα φέρει η Renault στο Grand Prix της Γαλλίας

Η πορεία της ομάδας είχε ήδη επηρεαστεί εξαιτίας των προβλημάτων αξιοπιστίας που οφείλονταν, σύμφωνα με μια πρόσφατη αποκάλυψη, σε μια συνδετική ράβδο. Η ανάπτυξη της ομάδας επηρεάστηκε περαιτέρω καθώς δε κατάφερε να φέρει τις αναβαθμίσεις αρκετά γρήγορα από το γραφείο σχεδιασμού στο μονοθέσιο.

Οι πρόσφατες αλλαγές στην υποδομή της, έχουν βοηθήσει στον να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και ο διευθύνων σύμβουλος της Renault, Cyril Abiteboul, αναφέρει πως οι αναβαθμίσεις που έπρεπε να έχει το αυτοκίνητο πριν μερικούς αγώνες, είναι έτοιμες πλέον για το Γαλλικό Grand Prix.

“Βρισκόμαστε πίσω όλο το χειμώνα, ειδικά στο χρονοδιάγραμμα. Είμαστε πίσω για πολλούς λόγους και δεν έχουμε καταφέρει να ακολουθήσουμε τον προγραμματισμό μας ούτε να είμαστε αποτελεσματικοί στο να φέρουμε τις αεροδυναμικές αλλαγές από το σχεδιασμό στη παραγωγή. Το τμήμα παραγωγής έχει ακόμα αρκετούς σχεδιασμούς που έπρεπε να έχουμε φέρει πριν από εβδομάδες.” 

Ο Abiteboul αναφέρει πως ο αγώνας που θα διεξαχθεί στη πίστα Paul Ricard έχει οριστεί ως ο αγώνας που θέλει να δει τη μονάδα ισχύος και το μονοθέσιο να δείχνουν τις πλήρεις δυνατότητές τους και να αρχίσει η ομάδα να απομακρύνεται από τη μέση του grid.

“Δεσμευόμαστε μέχρι το Grand Prix της Γαλλίας, να έχουμε διευθετήσει όλα τα προβλήματα και όλες τις καθυστερήσεις που μας έχουν πλήξει από την αρχή της σεζόν. Οπότε αυτό σημαίνει πως η μονάδα ισχύος θα έχει πλήρη δύναμη και ίσως και λίγο παραπάνω και θα είναι έτοιμη εν όψη Paul Ricard”.

“Θα έχουμε επίσης αρκετές αναβαθμίσεις, αρκετά ουσιαστικές όσον αφορά την αεροδυναμική. Ακόμα θα έχουμε έτοιμα αρκετά πρότζεκτ απόδοσης που δεν μπορέσαμε να φέρουμε έγκαιρα, λόγω τον καθυστερήσεων που προέκυψαν στον υπόλοιπο οργανισμό.”

“Αυτή είναι η ανταπόκρισή μας στη παρούσα κατάσταση – η οποία δεν είναι αποδεκτή – να βρούμε επαρκή βελτίωση ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε τον φετινό μας στόχο και να απομακρυνθούμε από τη μέση του grid.”

(motorsport.com)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies