Renault News
Renault Διεθνή Ειδήσεις Ηλεκτρικά

Παγκόσμια πρεμιέρα στην Κίνα για το ηλεκτρικό Renault City K-ZE

Σήμερα αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την Groupe Renault στην Κίνα. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης, ο Thierry Bolloré, Διευθύνων Σύμβουλος της Groupe Renault, παρουσίασε έναν σαφή οδικό χάρτη και υψηλές φιλοδοξίες για τον Όμιλο στην Κίνα έως το 2022: στόχος 550.000 μονάδες ετησίως με το σχέδιο Drive the Future. Για να πραγματοποιήσει αυτή τη φιλοδοξία, η Groupe Renault ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο της ιστορίας της Renault στην αγορά ηλεκτρικων οχηματων της Κίνας με την παρουσίαση του Renault City K-ZE: ένα παγκόσμιο κατηγορίας A ηλεκτρικό αυτοκίνητο αστικού τύπου με σχεδιασμό SUV.

Με την παγκόσμια πρεμιέρα του Renault City K-ZE, η Groupe Renault εισέρχεται στην παγκόσμια μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά ηλεκτρικών οχημάτων. Έξι μήνες μετά την παρουσίαση της ιδέας στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, το έκτο 100% ηλεκτρικό όχημα της Renault είναι πραγματικότητα αυτή την εβδομάδα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης.

Αυτή η πρώτη δημόσια παρουσίαση καταδεικνύει την ικανότητα της Renault και της DRAC να μετατρέψουν την ιδέα ενός ηλεκτρικού οχήματος στην πραγματικότητα με την έναρξη των πωλήσεων να ανακοινωθούν πριν από το τέλος του έτους.

Το νέο Renault City K-ZE θα παραχθεί στην Κίνα ως μέρος της κοινοπραξίας eGT New Energy Automotive Co., Ltd. μεταξύ της Renault-Nissan-Mitsubishi Alliance και τον τοπικό κατασκευαστή Dongfeng.

Όλα τα στοιχεία του Renault City K-ZE για την Κίνα:

Το Renault City K-ZE διαθέτει έξυπνο σχεδιασμό:

  •     Έχει δυναμικές γραμμές και μια μυϊκή, συμπαγή μορφή, με LED Daytime Running Lights.
  •     Ενσωματώνει κλασικό σχεδιασμό SUV με απόσταση από το έδαφος 150 mm.
  •    Το μεταξόνιο μήκους 2,423 και ο χώρος αποσκευών 300 λίτρων, καθιστούν το K-ZE αξιόπιστο και πρακτικό για την καθημερινή ζωή.

Renault City K-ZE: ανθρωποκεντρική νοημοσύνη & ανταγωνιστικοί τρόποι χρέωσης

  •    Οι πολλαπλές λειτουργίες φόρτισης την καθιστούν συμβατή τόσο με τα οικιακά βύσματα 220V όσο και με τις δημόσιες υποδομές. Σε γρήγορη φόρτιση χρειάζονται μόνο 50 λεπτά για να φορτίσει από 0% έως 80%. Σε βραδεία φόρτιση χρειάζονται 4 ώρες για να φορτιστούν στο 100%.
  •    Το κορυφαίο έξυπνο διαδραστικό σύστημα, με έγχρωμη οθόνη αφής πολλαπλών λειτουργιών 8 ιντσών, εξασφαλίζει ότι οι επιβάτες θα παραμένουν συνδεδεμένοι όλη την ώρα όπου και αν πηγαίνουν. Μπορούν επίσης να αποκτήσουν πρόσβαση σε εξ αποστάσεως έλεγχο της εφαρμογής τους. Διαθέτει επιγραμμική πλοήγηση και παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο για τις λειτουργίες EV. Οι χρήστες έχουν εύκολη πρόσβαση σε λειτουργίες όπως on-line ψυχαγωγία, WiFi 4G και έξυπνη αναγνώριση φωνής.
  •     Το Renault City K-ZE, σύμφωνα με την ανθρώπινη φιλοσοφία της Renault, συνδυάζει αισθητήρες PM2.5 και σύστημα ελέγχου ποιότητας αέρα, το οποίο επιτρέπει την αξιολόγηση της ποιότητας του αέρα καμπίνας και την αυτόματη εναλλαγή μεταξύ εσωτερικής και εξωτερικής κυκλοφορίας αέρα, προσφέροντας έναν υγιεινό, αναζωογονητικό χώρο καμπίνας.

Renault City K-ZE: υψηλά πρότυπα ποιότητας

  •    Είναι κατασκευασμένο στην Κίνα με αυστηρά παγκόσμια ποιοτικά πρότυπα. Αποκτά την προηγμένη ηλεκτρική τεχνολογία της Renault.
  •     Παρέχει ένα ασφαλές ταξίδι με χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως το σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών (TPMS) και οπίσθια απεικόνιση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies