Renault News
Formula 1Ειδήσεις

Prost: Η Renault έχει έναν από τους καλύτερους κινητήρες

Ο θρύλος της F1, τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και σύμβουλος της Renault, Alain Prost, αναφέρει πως αυτή τη στιγμή η γαλλική ομάδα έχει έναν από τους καλύτερους κινητήρες.

«Το ξεκίνημα της χρονιάς ήταν δύσκολο. Αλλά είχαμε αναγνωρίσει πως υπήρχαν προβλήματα. Είχαμε πρόβλημα καθώς δε γνωρίζαμε τι συμβαίνει με τα ελαστικά και επίσης δεν είχαμε αξιοπιστία με τη μονάδα ισχύος.»

«Ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη αυτό για εμάς. Αυτό ήταν το αρνητικό της υπόθεσης αλλά το θετικό ήταν πως καταφέραμε να ανακάμψουμε γρήγορα.»

Πράγματι οι τελευταίες αναβαθμίσεις σε αεροδυναμική και κινητήρα αποδείχθηκαν σημαντικές για τη Renault, με τη McLaren και την ίδια την εργοστασιακή ομάδα να βρίσκονται στις θέσεις 4 και 5 του πρωταθλήματος.

«Μπορούμε πλέον να πούμε πως έχουμε έναν από τους καλύτερους κινητήρες στην F1. Παρόλα αυτά χρειάζεται να βελτιωθούμε και άλλο για να ανταγωνιστούμε τη μονάδα ισχύος της Ferrari.»

Στο κινητήρα η βελτίωση είναι προφανής για φέτος αλλά ο Prost θεωρεί πως όσον αφορά το σασί δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα.

«Ίσως να μπορούμε κερδίζουμε τη Red Bull σε κάποια σημεία αλλά είναι αδύνατον να πιάσουμε τη Mercedes και τη Ferrari φέτος. Αν η διαφορά αυτή τη στιγμή είναι στο 1 δευτερόλεπτο, πρέπει να τη μειώσουμε στο μισό μέχρι το τέλος της χρονιάς.»

(grandpx.news)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies