Renault News
RenaultΔιεθνήΚατασκοπεία

Πρώτες φωτογραφίες του νέου Ινδικού B-SUV με βάση το Renault KWID

Η Renault Ινδίας έχει ήδη ξεκινήσει τις δοκιμές σε δημόσιο δρόμο του νέου SUV που προετοιμάζει για αυτή την αγορά. Γνωστό και ως η off-road εκδοχή του Renault KWID, γνωστή εσωτερικά ως HBC, θα προσφέρει ένα πολύ μοντέρνο σχεδιασμό.

Η Renault έχει καταλάβει ότι το χαμηλό κόστος δεν έρχεται σε αντίθεση με μια σύγχρονη και ελκυστική αισθητική, ακόμη και για μοντέλα που προορίζονται για αναδυόμενες χώρες, όπως η Ινδία. Αυτό είναι το KWID και η νέα έκδοση SUV που μπορούμε να δούμε ήδη σε κατασκοπευτικές φωτογραφίες.

Το νέο μοντέλο είναι μικρότερο από το νέο Captur με μέγιστο μήκος τεσσάρων μέτρων. Το πρωτότυπο που βλέπετε στο παρακάτω βίντεο είναι εντελώς καλυμμένο με καμουφλάζ, αλλά παρουσιάζει μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία μπροστά, όπως ένα σύστημα φωτισμού που χωρίζεται σε δύο επίπεδα.

Το επάνω μέρος περιέχει πολύ ωραίες οπτικές ομάδες που συνδέονται με τη μάσκα του ψυγείου που φιλοξενεί φώτα και τα φώτα ημέρας, ενώ κάτω παρουσιάζει μια δεύτερη ομάδα με τους κύριους προβολείς, ακολουθώντας το στυλ του πρόσφατα ανανεωμένου KWID και Triber, με το οποίο μοιράζεται επίσης το σχέδιο του προφυλακτήρα και του καλύμματος κινητήρα.

Πρόκειται για ένα νέο μοντέλο που αναπτύχθηκε επίσης στην πλατφόρμα CMF-A της γαλλικής εταιρείας, ώστε να προσφέρει μεγαλύτερη ποιότητα και εσωτερικό χώρο, καθώς και πιο εξελιγμένο και σύγχρονο εξοπλισμό.

Το νέο B-SUV αναμένεται να ξεκινήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2020. Το φάσμα των κινητήρων περιλαμβάνει έναν νέο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης με τρεις κυλίνδρους, 1.0 λίτρων που συνδέεται με ένα 5-τάχυτο χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με τον ίδιο αριθμό ταχυτήτων.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies