Renault News
RenaultTalismanΔιεθνήΚατασκοπεία

Πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του Renault Talisman Sport Tourer 2020

Η Renault εργάζεται ήδη για την ανανεωμένη έκδοση στο μέσο του κύκλου ζωής του οικογενειακού Talisman. Το νέο Renault Talisman Sport Tourer είναι σε εξέλιξη και αυτές είναι οι πρώτες του κατασκοπευτικές φωτογραφίες.

Η τρέχουσα γενιά του Renault Talisman θα ανανεωθεί με αρκετές αλλαγές στο μέσο του κύκλου ζωής της συγκεκριμένης γενιάς. Η πρωτη αλλαγή θα είναι στο εμπρός μέρος κάτι που θα επιτρέψει στο τρέχον μοντέλο να αντιμετωπίσει το υπόλοιπο της εμπορικής ζωής του πριν εμφανιστεί η δεύτερη γενιά. Τώρα όμως είναι η ώρα να ανανεωθεί η πρώτη γενιά. Η Renault εργάζεται για αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μέχρι σήμερα, όλα τα μοντέλα δοκιμών του νέου Renault Talisman 2020 που είχαμε δει ήταν μοντέλα με αμάξωμα σεντάν. Σήμερα όμως οι κατασκοπευτικοί φωτογραφικού φακοί έπιασαν την οικογενειακή έκδοση. Το Renault Talisman Sport Tourer θα λάβει επίσης αυτές τις αλλαγές με τις οποίες θα εκσυγχρονιστεί τόσο στο επίπεδο του σχεδιασμού όσο και του εξοπλισμού.

Όπως φαίνεται στα στιγμιότυπα που συνοδεύουν αυτό το άρθρο, το καμουφλάζ υπάρχει τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος του οχήματος. Οι κύριες αισθητικές αλλαγές θα επικεντρωθούν στο μπροστινό και στο πίσω μέρος. Θα έχει ένα νέο σετ προφυλακτήρων και τα φωτιστικά σώματα θα είναι ανασχεδιασμένα. Η σχάρα θα τροποποιηθεί επίσης. Αυτό θα επιτρέψει στο Talisman Sport Tourer να υιοθετήσει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Renault.

Προς το παρόν δεν είναι δυνατό να κοιτάξουμε μέσα στο νέο Renault Talisman Sport Tourer, ωστόσο, μπορούμε να πούμε ότι θα υπάρξουν αλλαγές. Το γαλλικό sport tourer θα κυκλοφορήσει ένα πλήρως ψηφιακό συγκρότημα οργάνων και μια νέα οθόνη αφής που θα επιτρέψει στους επιβάτες του οχήματος να χειριστούν τη νέα έκδοση του συστήματος info-entertainment.

Και τι γίνεται με το μηχανικό τμήμα; Η σειρά κινητήρων θα αποτελείται από μια επιλογή κινητήρων ντίζελ και βενζίνης. Θα εισαχθεί ένας νέος πετρελαιοκινητήρας 2.0 Blue dCi, ο οποίος θα αναπτύξει ισχύ 200 hp και, όπως αναμένεται, θα ικανοποιήσει τους νέους και απαιτητικούς κανονισμούς εκπομπών ρύπων. Ανάλογα με τον επιλεγμένο κινητήρα θα βρείτε ένα χειροκίνητο ή ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Το ανανεωμένο Renault Talisman δεν θα παρουσιαστεί φέτος. Η Renault αναμένεται να το παρουσιάσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2020.

(Φωτογραφιες: autoevolution.com)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies