Renault News
AlaskanHot NewsRenaultVideoΔιεθνήΕιδήσεις

Renault Alaskan: Η είσοδος της Renault στην κατηγορία των Pick-up

Ως νούμερο 1 μάρκα στην κατηγορία των ελαφριών επαγγελματικων οχημάτων (LCV) της Ευρώπης για τα τελευταία 17 χρόνια, και εκτός από την ισχυρή θέση της στις αγορές της Νότιας Αμερικής και της Αφρικής, η Renault ανεβάζει ταχύτητα με σκοπό να πάει ακόμη πιο μπροστά την μακρά ιστορία της στην κατηγορία των LCV με ένα κορυφαίο προϊόν.

Για την επίτευξη του στόχου αυτού, η Renault αποφάσισε να κινηθεί προς την κατηγορία των pick-up, ένα τμήμα που αντιπροσωπεύει περισσότερο από το ένα τρίτο των παγκόσμιων πωλήσεων LCV. Τον περασμένο Ιούνιο, στο Μπουένος Άιρες, η μάρκα ξεκίνησε το νέο Renault Duster Oroch που προορίζεται για την αγορά της Νότιας Αμερικής, ενώ με το νέο Alaskan Concept που παρουσιαστηκε δείχνει τις διαθέσεις της για την Ευρωπαϊκή αγορά.

Η έκδοση παραγωγής η οποία θα είναι συναφείς στο πνεύμα με το Concept Alaskan θα διαθέτει τις ίδιες διαστάσεις καθως επισης και ενα ευρύ φάσμα τύπων σώματος και κινητήρων. θα είναι ένα high-end pick-up για τις επιχειρήσεις και την αναψυχή, καθώς και για καθημερινή οδήγηση. Θα αξιοποιήσει την τεχνογνωσία των crossover της Renault με μοντέλα όπως το Captur και Kadjar.

Αυτό το νέο του ενός τόνου pick-up θα παρουσιαστεί κατά το πρώτο εξάμηνο του 2016.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies