Renault News
Formula 1

Renault: Αποδίδει καρπούς η νέα μονάδα ισχύος

Η Renault πιστεύει ότι αρχίζει να βλέπει τα κέρδη της νέας μονάδας ισχύος που εξελίσσετε από τη περασμένη σεζόν.

Ο τεχνικός διευθυντής του κινητήρα, Remi Taffin, ρωτήθηκε αν η ομάδα αισθάνθηκε μεγαλύτερη πίεση από τις μονάδες ισχύος τον αντίπαλων κατασκευαστών.

“Αρχικά νομίζω ότι η μόνη πίεση που έχουμε είναι από την εταιρία μας. Κοιτάμε πρώτα τον εαυτό μας και είχαμε δουλειά να κάνουμε.”

“Έχουμε θέσει ένα υψηλό στόχο. Είτε οι υπόλοιποι κάνουν καλή δουλειά, που είμαι σίγουρος ότι κάνουν, εμείς είμαστε ευχαριστημένοι. “

“Επίσης, συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε κατά τη διάρκεια του έτους. Οπότε η πίεση που έχουμε ασκείται από εμάς τους ίδιους και πρέπει να ασκούμε πίεση και γι’ αυτόν τον λόγο είμαστε εδώ.”

“Ο τρόπος ανάπτυξης γι’ αυτό το έτος δεν διαφέρει από τον τρόπο του προηγούμενου έτους.

Νομίζω πως είναι ένα ή δύο χρόνια τώρα που συζητάμε αυτά τα πράγματα αλλά μερικές φορές χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για να αναπτυχθούμε.”

“Αυτό που ξέρω είναι ότι εξελίσσουμε το concept του κινητηρα κατά τους τελευταίους 18 μήνες και έχει αρχίσει να αποδίδει, και πιστεύουμε ότι θα συνεχίσει να αποδίδει ακόμα περισσότερο.”

(racefans.net)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies