Renault News
ClioRenaultΔιεθνή

Renault Clio Cool Chic: Πρώτη περιορισμένη έκδοση για την 5η γενιά του μοντέλου

Η πέμπτη γενιά Renault Clio παρουσιάζει την πρώτη της περιορισμένη έκδοση. Το Clio Cool Chic βασίζεται στην έκδοση Intens, ακριβώς κάτω από την high-end έκδοση, Initiale Paris. Παρουσιάζεται σε δύο χρώματα: Μink Brown & Celadon Blue. Εξωτερικά διακρίνεται από τους καθρέφτες που είναι βαμμένοι σε μαύρη λάκα χρώμα, όπως και οι καμάρες των τροχών και στοιχείων του πίσω μέρους. Οι ζάντες αλουμινίου 17 “Viva Stella συμβάλλουν επίσης σε ένα αρκετά επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Στο χώρο των επιβατών, το Clio Cool Chic έχει ταπετσαρία από συνθετικό δέρμα και ύφασμα που συνδυάζει καφέ αποχρώσεις και μπλε ραφές.

Εκτός από το στυλ, ο εξοπλισμός δεν αλλάζει πολύ με την προσθήκη της οθόνης 9,3 ιντσών, της κάμερας οπίσθιας όψης και των μπροστινών ραντάρ.

Οι τιμές αυτού του Renault Clio Cool Chic ξεκινούν από 21.100 ευρώ με τον βενζινοκινητήρα TCe 100. Ο κινητήρας TCe 100 με κιβώτιο XTronic προσφέρεται στα 22.700 ευρώ, ο κινητήρας TCe 130 EDC στα 23.900 ευρώ και το ντίζελ Blue dCi 115 στα 23.600 ευρώ.

Όλες οι τιμές αφορούν την γαλλική αγορά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies