Renault News
EspaceRenaultΔιεθνήΕιδήσειςΚατασκοπεία

Renault Espace 2020: Ενδεχομένως δοκιμάζεται με έναν 2.0 λίτρων υβριδικό κινητήρα

Το Renault Espace είναι ένα από τα λίγα MPV που επιβιώνει από την εισβολή των SUV. Ωστόσο, ακόμα και αυτό το φουτουριστικό μοντέλο που ξεκίνησε το 2015 χρειάζεται επανασχεδιασμό για να συμβαδίσει με την εποχή.

Αυτές είναι οι νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες (όπως τις παρουσιάζει το autoevolution.com) του μοντέλου που πιθανότατα θα αποκαλυφθεί το 2020 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, ή ίσως και νωρίτερα. Υποβάλετε σε δοκιμές για περισσότερο από ένα χρόνο και μόνο σε αυτές τις τελευταίες φωτογραφίες βλέπουμε το μεγάλο σωλήνα εξαγωγής να παραμένει στην πλάτη, κάτι που είναι συνήθως ένα σημάδι ελέγχου των εκπομπών για έναν νέο κινητήρα.

Η γκάμα του Espace έχει ήδη ανανεωθεί με νέους κινητήρες, όπως ο 1.8 λίτρων turbo με 225 ίππους καθώς και τους νέους diesel 2.0 Blue dCi με 160 και 200 ίππους. Πιστεύουμε λοιπόν ότι αυτό το συγκεκριμένο πρωτότυπο δοκιμών πρέπει να είναι ένα είδος υβριδίου.

Όπως και οι περισσότερες ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες, η Renault πρέπει να μειώσει τις εκπομπές της όσο το δυνατόν περισσότερο και για να το κάνει αυτό, έχουν υποσχεθεί να ξεκινήσουν 20 υβριδικά, plug-in υβριδικά και πλήρως ηλεκτρικά μέχρι τα μέσα της επόμενης δεκαετίας. Σε λίγο καιρό ξεκινούν το νέο πλήρως ηλεκτρικό Zoe 2, το υβριδικο Clio 5 και το plug in υβριδικό Captur 2.

Δεδομένου ότι το πρωτότυπο αυτό δεν φαίνεται να έχει επιπλέον θύρες φόρτισης (αν και θα μπορούσε να είναι κάτω από το μπροστινό σήμα), λογικά έχουμε να κανουμε με ένα απλό υβριδικό. Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα αρκετά μεγάλο αυτοκίνητο, θα χρειαζόταν ένα κατάλληλο κινητήρα. Θα μπορούσε να είναι ο νέος 1.3L, αλλά τα χρήματά μας τα στοιχηματίζαμε στον 2-λίτρων κινητηρα που χρησιμοποιεί η Renault Samsung σε πολλά από τα μοντέλα της στην Κορέα.

Στην πραγματικότητα, μπορείτε να βρείτε το υβριδικό σύστημα 2 λίτρων στο Nissan X-Trail επίσης, αν και μόνο σε λίγες αγορές.

Διαβάστε επισης:

Φωτογραφίες: autoevolution.com

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies