Renault News
EspaceRenaultΔιεθνήΚατασκοπεία

Renault Espace 2020: Η facelift έκδοση του crossover συνεχίζει τις δοκιμές του

Το μεγάλο crossover της γαλλικής μάρκας συνεχίζει με τις δοκιμές της ως μέρος της ανανέωσης (facelift) στην οποία θα υποβληθεί για να φέρει εις πέρας το δεύτερο μέρος της εμπορικής της ζωής. Νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του Renault Espace έκαναν την εμφάνιση τους στο διαδίκτυο. Μπορούμε να δούμε πώς ο γαλλος κατασκευαστής εξακολουθεί να κρύβει το εμπρός και πίσω μέρος, σημεια στα οποία θα υπάρξουν ελαφρές σχεδιαστικές αλλαγές.

Για άλλη μια φορά, το μοντέλο που θεωρείται από τη γαλλική μάρκα ως το μεγαλύτερο crossover της γκάμας της, πιάστηκε από τους κατασκοπευτικούς φωτογραφικούς φακούς εν μέσω δοκιμών που προσαρμόζουν τη νέα διαμόρφωση του πλαισίου και του κινητήρα. Το Espace θα φτάσει το 2020 με αλλαγές για να διατηρήσει τα κεκτημένα του.

Παρόλο που το έχουμε δει σε άλλα πιο θερμά και ψυχρά κλίματα, το μοντέλο της Renault εξακολουθεί να διατηρεί σχεδόν το ίδιο επίπεδο καμουφλάζ όπως και σε προηγούμενες κατασκοπευτικές φωτογραφίες. Όπως έχουμε δει και στα ανανεωμένα Kadjar και Koleos, θα είναι ένα πολύ ελαφρύ facelift με ελάχιστες σχεδιαστικές αλλαγές, που θα επηρεάζουν τους προβολείς και τον προφυλακτήρα.

Πίσω, θα έχουμε την ίδια προσαρμογή, φωτιστικές ομάδες θα διατηρήσουν το σχεδιασμό τους, η περιοχή της πινακίδας κυκλοφορίας θα έχει αλλαγές, και ο νεος προφυλακτήρα θα δώσει νέο αέρα στην οπίσθια όψη.

Στο εσωτερικό, θα υιοθετήσει αλλαγές με καλύτερα υλικά για το ταμπλό και τα πάνελ των θυρών, επεκτείνοντας επίσης την ποικιλία χρωμάτων και επιχρισμάτων σε ταπετσαρίες. Μια οθόνη υψηλότερης ανάλυσης και μια νέα πλατφόρμα συνδεσιμότητας αναμένεται, καθώς και νέα συστήματα υποστήριξης οδήγησης.

Μηχανικά το μεγάλο crossover θα βελτιωθεί επίσης, αν και θα περιοριστεί στη βελτιστοποίηση για να προσφέρει καλύτερη απόδοση, αφού το μοντέλο που βρίσκεται επί του παρόντος στην πώληση έχει ήδη τους νέους diesel Blue dCi με δυνατότητα εισαγωγής τεχνολογίας “E-tech “σε ημι-υβριδικές εκδόσεις.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies