Renault News
MeganeRenaultRenault SportΔιεθνή

Renault Megane RS Trophy-R: O Ricciardo driftάρει στο Goodwood

Η Renaultsport μπορεί να είχε στραφεί στο Laurent Hurgon για να σπάσει το ρεκόρ γύρου του Nurburgring για τα αυτοκίνητα παραγωγής με κίνηση στους εμπρός τροχούς, αλλά ήταν ο Daniel Ricciardo ο οποίος οδήγησε το νέο Megane RS Trophy-R στο Goodwood.

Η τελευταία συνάντηση του οδηγού της F1 με το αυτοκίνητο ήταν επίσης η πιο περίεργη, καθώς αντί να δούμε τις δυνατότητες του οχήματος, όπως έκανε στο Monaco μαζί με τον teammate του Nico Hulkenberg, επέλεξε έναν ασυνήθιστο τρόπο drift, χρησιμοποιώντας το χειρόφρενο, σε σχετικά χαμηλές ταχύτητες.

Είμαστε πολύ σίγουροι ότι ο Ricciardo οδήγησε το μεγαλύτερο μέρος της πορείας με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του, αφού, τελικά, αυτό είναι ένα πολύ συναρπαστικό αυτοκίνητο. Στοχεύει κατευθειαν στην κορυφή της κατηγορίας hothatch, έχοντας βάλει δύσκολα στα VW Golf GTI, Honda Civic Type R και Ford Focus ST.

Σε σύγκριση με το Megane RS Trophy, το Trophy-R διαθέτει ένα εξελιγμένο πλαίσιο, αεροδυναμικές εξελίξεις και είναι 130 κιλά πιο ελαφρύ. Με 300 PS (296 hp / 221 kW) και 400 Nm (295 lb-ft) ροπής, η απόδοση του 1.8-λίτρων turbo παρέμεινε αμετάβλητη. Ο κινητήρας συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι ταχυτήτων, η οποία είναι η μοναδική επιλογή μετάδοσης.

Η Renault δήλωσε ότι χρειάζεται 5.4 δευτερόλεπτα για να φτάσει από 0 σε 100 km / h (0-62 mph), πράγμα που σημαίνει ότι είναι 0,3 δευτερόλεπτο πιο γρήγορο από την έκδοση Trophy. Όσον αφορά την τελική ταχύτητά του, αυτή φθάνει τα 262 km / h (163 mph).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies