Renault News
RenaultVideoΔιεθνήΕιδήσειςΗλεκτρικά

Renault Next Two: Με το βλέμμα στο μέλλον

renault_54664_global_en renault_54658_global_en renault_54650_global_en renault_54648_global_en renault_54644_global_en

Απώλεια χρόνου, κούραση, άγχος, σπατάλη καυσίμων… Αυτή είναι η μοίρα των σύγχρονων αυτοκινητιστών, σε δρόμους που έχουν όλο και μεγαλύτερη συμφόρηση. Σε αυτές τις συνθήκες, γιατί να μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να εγκατασταθειτε μόνο πίσω από το τιμόνι και να γίνετε και εσείς ένας απλός επιβάτης; Τα αυτόνομα οχήματα είναι ένα πραγματικό βήμα προς την κινητικότητα του μέλλοντος, καθώς και για την ενίσχυση της ασφάλειας. Το Next Two είναι το όραμα της Renault όσον αφορά το αυτόνομο ηλεκτρικο όχημα για το έτος 2020. Η Renault με μπροστάρη την σύνδεση αναθέτη ορισμένες λειτουργίες οδήγησης, δίνοντας στους αυτοκινητιστές χρήσιμο επιπλέον ελεύθερο χρόνο, με την βέλτιστη ασφάλεια.

“Χάρη στο αυτόνομο όχημα Next Two, στόχος της Renault είναι να αναλάβει θέση από αυτή τη στιγμή σε αυτόν τον τομέα προηγμένης τεχνολογίας, η οποία πιστεύουμε ότι θα φθάσει στην αγορά γύρω στο 2020. Με το Next Two, θέλαμε να συνδυάσουμε τους κόσμους της κατ ‘εξουσιοδότηση οδήγησης και της συνδεσιμότητας. Όχι μόνο ότι η αυτόνομη οδήγηση έχει ενισχυθεί με περισσότερη ασφάλεια αλλά έχει ελευθερωθεί και πολύτιμος χρόνος για τους οδηγούς. Όντας συνδεδεμένοι θα τους επιτρέψει να περάσουν το μεγαλύτερο μέρος αυτού του επιπλέον χρόνου, παρέχοντάς τους πρόσβαση σε νέες υπηρεσίες μέσα στο αυτοκίνητο, όπως οι βίντεο-διασκέψεις, on-line αγορές, ταξιδιωτικές πληροφορίες και άλλα. “ Carlos Ghosn, διευθύνων σύμβουλος της Renault.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies