Renault News
Formula 1

Renault: Προσωρινές απώλειες για μακροπρόθεσμο κέρδος

O επικεφαλής της Renault, Cyril Abiteboul, πιστεύει πως τα προβλήματα αξιοπιστίας που αντιμετωπίζει η ομάδα στην αρχή της σεζόν, αποτελούν προσωρινές απώλειες για μακροπρόθεσμο κέρδος.

Ο Γάλλος κατασκευαστής είχε μεγάλες προσδοκίες για τη φετινή χρονιά και ήταν πεπεισμένος πως η βελτιωμένη μονάδα ισχύος θα τον βοηθούσε να κλείσε το κενό από τις Mercedes, Ferrari και Red Bull.

Αλλά έχει δεχθεί πλήγμα από τα προβλήματα αξιοπιστίας που αντιμετωπίζει μέχρι στιγμής και συγκεκριμένα, αυτά που αφορούν το στοιχείο MGU-K.

Πρέπει σαφώς να βελτιώσουμε την αξιοπιστία στη μονάδα ισχύος. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα ήμασταν πολύ ομιλητικοί σχετικά με τη προσδοκία αλλά και τη φιλοδοξία που είχαμε όσον αφορά τον αύξηση ισχύος του κινητήρα.”

“Νομίζω ότι το καταφέραμε αυτό αλλά για να το πετύχουμε, έπρεπε σε πολλές περιπτώσεις να επιταχύνουμε κάποιες από τις εσωτερικές διαδικασίες, γιατί δεν υπήρχε κάποια ικανοποιητική λύση.”

“Είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον χρόνο και μερικές φορές είχαμε να αντιμετωπίσουμε και περιορισμούς στους διαθέσιμους πόρους, οπότε κάθε φορά που μας δινόταν η ευκαιρία ήμασταν πιο ευνοϊκοί ως προς την απόδοση.”

“Οπότε το πληρώνουμε αυτή τη στιγμή αλλά ελπίζω πως πρόκειται για προσωρινές απώλειες με μακροπρόθεσμο κέρδος”

“Όσον αφορά το σασί, είμαι εξαιρετικά θετικός για τον ρυθμό ανάπτυξης, είναι πιο δυνατό από κάθε άλλη φορά, πράγμα που σημαίνει κάτι για τη νέα Renault που αρχίζουμε να βλέπουμε.”

Η Renault πέρασε ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο στο Αζερμπαϊτζάν και δεν κατάφερε να σημειώσει κανέναν βαθμό, πέφτοντας από τη 4η θέση στην 7η. Ο Abiteboul στοχεύει σε μια “επανεκκίνηση” του συγκροτήματος του Enstone εν όψη της Ευρωπαϊκής περιοδείας που ξεκινάει αρχής γενομένης από το Ισπανικό Grnad Prix.

(crash.net)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies