Renault News
RenaultRenault SportΔιεθνήΕιδήσειςΚατασκοπεία

Renault Sandero RS [Spy Photos]

flagra_sandero_rs (Custom) flagra_sandero_rs_1 (Custom) flagra_sandero_rs_3 (Custom) flagra_sandero_rs_4 (Custom)

Η Renault έχει επισημοποιήσει εδώ και λίγο καιρό το λανσάρισμα μιας πραγματικής σπορ έκδοσης του Sandero. Το μοντέλο ήδη στην τελευταία του γενιά προσφερόταν σε έκδοση GT Line με μόνες επεμβάσεις, τις οπτικές. Τώρα, το μοντέλο το οποίο κάνει παγκόσμια καριέρα με τα σήματα της Renault θα φέρει ειδική έκδοση αποκλειστικά αναπτυγμένη από τη Renault Sport. Το μοντέλο θα είναι εξοπλισμένο με κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων και κινητήρα 2.0 16v(?). Η έναρξη του Sandero RS θα γίνει το πρώτο εξάμηνο του 2015.

Το νέο Sandero RS όπως βλέπουμε και στις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες θα φέρει νέο προφυλακτήρα εμπρός και πίσω. Στο μπροστινό μέρος αίσθηση κάνει το μεγάλο λογότυπο της εταιρείας. Η εισαγωγή αέρα κατά φαινόμενα θα βασίζεται στα μοντέλα RS.

Στο πίσω μέρος χαρακτηριστηκή είναι η αεροτομή και ο προφυλακτήρας με διπλή απόληξη εξάτμισης. Το νέο μοντέλο θα φέρει ελαστικά χαμηλού προφίλ και ζάντες αλουμινίου 17-ιντσών.

 Photos:autossegredos

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies