Renault News
Concept CarsRenaultΔιεθνήΕιδήσεις

Renault TREZOR: Τι κάνει αυτό το hypercar τόσο ξεχωριστό και μοναδικό

Το σπάνιας ομορφιάς πρωτότυπο Renault Trezor παρουσιάστηκε το 2016. Ωστόσο, η παραγωγή των supercars και των hypercars είναι σε υψηλό επίπεδο τα τελευταία χρόνια και αυτό εξακολουθεί να στρέφει περισσότερα κεφάλια από τα υπόλοιπα.

Η Renault πιθανότατα έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής ένα από ομορφότερα hypercar. Για ένα αυτοκίνητο που συζητιέται παντού χάρη στην εμφάνιση του και όχι χάριν των επιδόσεων του, εξακολουθεί να κάνει τα ίδια πράγματα με ένα δαίμονα της ταχύτητας αξίας εκατομμυρίων.

Οι Γάλλοι ήταν πάντα εξπέρ στο σχεδιασμό. Όταν μιλάμε για καμπύλες, το τέλειο αμάξωμα και προσέχοντας τις λεπτομέρειες, οι Γάλλοι πιάνουν κορυφή.

Το ρητό “Από το Παρίσι με Αγάπη” δεν είχε ποτέ τόσο πολύ νόημα όπως κάνει τώρα με αυτή τη σέξι έλξη. Το αυτοκίνητο εξάλλου κατασκευάστηκε στο όνομα της αγάπης και του ρομαντισμού.

Χαρακτηριστικά του Renault TREZOR

  •     Κινητήρας – Πίσω ηλεκτροκινητήρας
  •     Ισχύς – 348 ίππους / 260 kW
  •     Επιτάχυνση – 0-100km / h σε 4 sec
  •    Μετάδοση κίνησης – πίσω
  •     Μέγεθος τροχού – 21 (fr) / 22 (r)

Που διαφέρει το Renault TREZOR από τα υπόλοιπα;

Η σχεδίαση ειναι βέβαιο ότι κάνει αυτό το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει πάνω από τα άλλα. Ήταν τόσο καλά μελετημένο, το μοτίβο των ελαστικών ταιριάζει με το μοτίβο του αμαξώματος. Το κυψελοειδές χαρακτηριστικό στο καπό είναι εκπληκτικό και δεν έχει ακόμη μέτρο σύγκρισης.

Αντί για τις παλιές κλασικές πόρτες, φτερών ή φυσιολογικές, η Renault επέλεξε να κάνει την διαφορά. Η οροφή αναδύεται και έτσι εισέρχεστε στο όχημα. Εντός του, το κόκκινο γυαλί, δίνει έναν τόνο ρομαντισμού. Δεν είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό στο αυτοκίνητο, αλλά σίγουρα κάνει την διαφορά.

Η Renault ξεπέρασε τον εαυτό της με αυτό το concept, ο Laurens van den Acker (υπεύθυνος σχεδιασμού της Renault) έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει ότι έχει ανοίξει το δρόμο για όλους τους άλλους μεγάλους hitters του παιχνιδιού.

Μάθετε περισσοτερα:

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies