Renault News
RenaultΔιεθνήΕιδήσεις

Renault Triber το όνομα του νέου MPV για την Ινδία

Η Renault αποκάλυψε το όνομα από το επερχόμενο συμπαγές επταθέσιο όχημα της, το οποίο θα κάνει ντεμπούτο στην Ινδία και θα ονομάζεται, Triber. Βασισμένο σε μια τροποποιημένη έκδοση της πλατφόρμας του Kwid CMF-A, το Triber θα κάνει ντεμπούτο στην αγορά της Ινδίας κάποια στιγμή τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους και θα καθίσει πάνω από το Kwid σε τιμή. Η εικονογραφημένη απεικόνιση δείχνει την σιλουέτα του Triber, το όρθιο καπό και τον μεγάλο εμπρόσθιο προφυλακτήρα.

Σε αντίθεση με το Datsun Go +, το οποίο είναι μια τεντωμένη έκδοση του Go με μια επιπλέον σειρά καθισμάτων, η Renault ξεκίνησε από λευκό χαρτί για να δώσει στο Triber ένα λειτουργικότερο σχέδιο που επιτρέπει να προσφέρεται πολύ περισσότερο χώρο στο μικρότερο αποτύπωμα δυνατόν.

Η Renault αναμένεται να δώσει στο Triber LED φώτα ημέρας, μεγάλη μάσκα με ένθετα χρωμίου καθώς και chrome bits στον μπροστινό προφυλακτήρα. Στο εσωτερικό, θα δουλεύει σε δύο τόνους και θα μοιράζεται το τιμόνι και τα άλλα χειριστήρια με το Captur (Ινδίας). Το MPV θα έρθει επίσης με ένα μεγάλο σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη αφής με το Apple CarPlay και το Android Auto διαθέσιμα

Το νέο Renault Triber θα προσφέρει διπλούς αερόσακους, με μερικές εκδόσεις να έχουν και πλευρικούς αερόσακους. Οι πίσω αισθητήρες στάθμευσης, μια αντίστροφη κάμερα και ένα σύστημα προειδοποίησης ταχύτητας θα φτάσουν στο μοντέλο.

Η τρίτη σειρά καθισμάτων, η οποία διαθέτει ένα ειδικό σύνολο αερόσακων, μπορεί επίσης να αφαιρεθεί για επιπλέον χώρο αποσκευών.

Κάτω από το καπό, το νέο Renault Triber θα πάρει μια πιο ισχυρή έκδοση του βενζινοκινητήρα 1,0 λίτρου (BR10) του Kwid. Πηγές λένε ότι αυτή η έκδοση θα εχει 7 ίππους περισσότερους. Ο κινητήρας θα συνδυαστεί με το 5-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο του Kwid, με αυτόματο μηχανοκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 5 ταχυτήτων (AMT), το οποίο πιθανότατα θα ενταχθεί στην γκάμα στο μέλλον. Μια υπερτροφοδοτούμενη εκδοχή του κινητήρα BR10 είναι επίσης στα σκαριά αλλά δεν θα έρθει μέχρι το επόμενο έτος.

Το Triber δεν έχει άμεσο ανταγωνισμό και, με αυτή την έννοια, είναι ένα μοναδικό προϊόν που συνδυάζει την ευελιξία ενός MPV με τη συμπαγή και ευκολία χρήσης ενός hatchback.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies