Renault News
Concept CarsRenaultΔιεθνή

Renault XY-2: Το μελλοντικό όχημα της «Αγάπης»

Αν το μέλλον των οχημάτων έχουν την μισή ομορφιά αυτού του πρωτοτύπου, τότε δεν μπορούμε να περιμένουμε! Αυτή η κομψή ιδέα είναι το «Renault Project XY-2», ο σχεδιαστής του αναγνώρισε την κοινωνική αλλαγή που μπορεί να φέρουν τα αυτόνομα αυτοκίνητα ταξί(!), όπου όταν συναντώνται δυο ξένοι θα ταξιδεύουν μαζί. Γιατί λοιπόν ένα όχημα δεν μπορεί να έχει δευτερεύοντα σκοπό, κάτι που το αναγκάζει να είναι απλά ένας τρόπος μεταφοράς; Το Project XY-2 διαθέτει μια μάλλον μοναδική και απροσδόκητη δευτερεύουσα λειτουργία … έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει στην διαδικασία γνωριμίας!

Αυτό επιτεύχθηκε μέσω μιας προοδευτικής διαδικασίας γνωριμίας, για το πρώτο μέρος του ταξιδιού οι επιβάτες θα βρεθούν σε μια διαδικασία ραντεβού στα τυφλά και μόνο θα μπορούν να επικοινωνούν φωνητικά. Καθώς το ταξίδι εξελίσσεται, έτσι εξελίσσεται και η γνωριμία τους! Μόλις γνωριστούν μεταξύ τους, τα καθίσματα τους θα ολισθήσουν προς τα πίσω, όπου αφαιρείτε το χώρισμα και θα συστηθούν μεταξύ τους σωστά!

Αν μη τι άλλο μια τρελή ιδέα του ανεξάρτητου σχεδιαστή Hawon Jang .

(Φωτογραφιες: yankodesign.com)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies