Renault News
Renault SportZoeΕιδήσειςΗλεκτρικά

Renault Zoe E-Sport vs Porsche 911 Carrera GTS : To «πρησμένο» Zoe κοιτάζει στα μάτια την εξαιρετική 911 GTS

Το κανονικό Renault Zoe είναι ένα από τα πιο αργά ηλεκτρικά αυτοκίνητα στον κόσμο, με χρόνο 0 έως 100 χλμ / ώρα 13,5 δευτερόλεπτα.

Ωστόσο, επειδή η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία αγωνίστηκε με επιτυχία στη Formula E, κατασκεύασε ένα μοναδικό Zoe με κωδική ονομασία E-Sport.

Το E-Sport είναι ένα αυτοκίνητο που βασίζεται στο υπάρχον όχημα παραγωγής, το οποίο είναι αρκετά σπάνιο. Αλλά η Renault πάντα απολάμβανε την μετατροπή των νορμάλ αυτοκίνητων της σε εξαιρετικά πικάντικα αυτοκίνητα.

Τα περισσότερα αυτοκίνητα concept είναι στατικά, αλλά το μικρο ZOE έφτασε ακόμα και στο λόφο του Goodwood, οπότε δεν φοβήθηκε μια Porsche, ούτε καν την 911 Carrera GTS.

Το γαλλικό περιοδικό Automoto έβαλε τα δύο μαζί για να δούμε αν ένα γρήγορο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Renault μπορεί να ανταγωνιστεί ένα εξαιρετικό σπορ αυτοκίνητο. Τα 0-100 χλμ / ώρα έρχονται σε 3,2 δευτερόλεπτα για το ZOE έναντι 3,7 δευτερολέπτων για την Porsche.

Η 991 τροφοδοτηθείτε από έναν κινητήρα twin-turbo 3 λίτρων με 450 HP και έχει μέγιστη τελική ταχύτητα 310 χλμ. / Ώρα.

Παρόλα αυτά, το Zoe E-Sport είναι αρκετά ελκυστικό λόγω του φουσκωμένου σασί του που καλύπτεται με ένα ζωντανό μπλε χρώμα. Η Renault έχει σκεφτεί σοβαρά την ιδέα της παραγωγής ενός μοντέλου Zoe RS, αλλά μέχρι στιγμής δεν το έχει πράξει.

Είναι κατασκευασμένο με πολλές ίνες άνθρακα, έτσι είναι 155 κιλά ελαφρύτερο από το οδικό μοντέλο. Φέρει δύο ηλεκτροκινητήρες που παράγουν 460 ίππους και 650 Nm ροπής.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies