Renault News
Formula 1Ειδήσεις

Ricciardo: “Δεν μετανιώνω που είμαι στην Renault”

Ο Daniel Ricciardo επιμένει ότι δεν μετανιώνει που πήγε στην Renault.

Ο Helmut Marko, υπεύθυνος για την ομάδα της Red Bull, πιστεύει ότι ο πρώην προμηθευτής κινητήρων της Red Bull εξαπάτησε τον Ricciardo με στοιχεία.

“Με το χέρι στην καρδιά μου”, δήλωσε ο Ricciardo στη Βαρκελώνη. “Νιώθω καλά στη Renault.

“Είναι πολύ νωρίς για να απογοητευθώ”, αναφέρεται σε ολλανδικό μέσο ενημέρωσης.

Ωστόσο, οι άνθρωποι της Renault είναι απογοητευμένοι, καθώς είχαν πάρει την απόφαση να πιέσουν σκληρότερα για τις επιδόσεις το 2019. Αλλά μέχρι στιγμής, υπάρχουν προβλήματα αξιοπιστίας και ακόμη και η πελατιακή ομάδα της McLaren φαίνεται πιο γρήγορη.

“Αλλά όταν ήρθα εδώ, ήξερα ότι δεν θα βρισκόμασταν αμέσως στο βάθρο, ήξερα ότι θα ήταν δύσκολα και ότι θα έχουμε δουλειά να κάνουμε“, δήλωσε ο Ricciardo.

Για τη Βαρκελώνη, υπάρχουν αναβαθμίσεις στο σασί της RS19 αλλά και μια πρόωρη εισαγωγή μιας νέας προδιαγραφής κινητήρα.

“Ο κινητήρας θα είναι καλύτερος σε αξιοπιστία αντί για την απόδοση”, δήλωσε ο Ricciardo. Ο τεχνικός διευθυντής Marcin Budkowski επιβεβαιώνει: “Από το πρόβλημα του Νίcο στο Μπαχρέιν, έπρεπε να είμασταν λίγο πιο προσεκτικοί”.

Ο Ricciardo, ωστόσο, δεν αναμένει μεγάλες αλλαγές κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Ίσως μία ομάδα να βρει δύο δέκατα και άλλα τρία ή τέσσερα, αλλά δεν νομίζω ότι θα είναι οκτώ ή δέκα”, δήλωσε ο Ricciardo.

Όταν ρωτήθηκε αν αυτό είναι απογοητευτικό, ο Ricciardo είπε ότι αισθάνεται “αρκετά καλά”, παρόλο που πολλοί αρχίζουν να ανησυχούν για την καριέρα του.

“Με το χέρι στην καρδιά μου”, επαναλαμβάνεται ο Ricciardo. “Είμαι πολύ ευτυχής που ειμαι εδώ.

“Εντάξει, εύχομαι να είμασταν γρηγορότεροι, αλλά παραμένω αισιόδοξος ότι μπορούμε να πάρουμε την τροχιά που έχουμε σχεδιάσει. Είναι μια εξαιρετικά συναρπαστική πρόκληση.”

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies