Renault News
Formula 1

Ricciardo: Πολύ διαφορετική η οδήγηση φέτος σε σχέση με πέρυσι

O Daniel Ricciardo παραδέχεται ότι υποτίμησε το μέγεθος του χάσματος μεταξύ της Renault και των τριών κορυφαίων ομάδων. Ο Αυστραλός μετακόμισε από τη Red Bull αλλά δεν έχει καταφέρει ακόμα να ολοκληρώσει αγώνα με τη νέα του ομάδα φέτος. Ήλπιζε πως η Renault θα είναι πιο ανταγωνιστική αλλά γνωρίζει πως βρίσκεται στην ομάδα για τους μακροπρόθεσμους στόχους.

“Ήξερα ότι θα χρειαστεί χρόνος αλλά κατά βάθος περίμενα ότι θα μπω στο αυτοκίνητο και θα πω, τέλεια, θα είμαστε καλοί.”

“Έκανα πίσω βήματα στη καριέρα μου, όσον αφορά τα κρατήματα και τη πρόσφυση του αυτοκινήτου, δεν είναι κρυφό πως το μονοθέσιο που έχω φέτος δεν έχει το ρυθμό που είχε το περσινό. Οπότε είναι κάτι που πρέπει να συνηθίσω.”

“Όταν ξεκίνησα στη Red Bull όλα γινόντουσαν πολύ εύκολα, είχα περισσότερη πρόσφυση και έλεγα, ουάου, μπορεί πραγματικά το μονοθέσιο να κάνει αυτά τα πράγματα;! Οπότε αυτή τη στιγμή προσπαθώ να γυρίσω πίσω και να βρω τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη δεδομένη στιγμή. Τόσο στη Μελβούρνη όσο και στο Μπαχρέιν πίεσα πολύ και ήμουν διαρκώς συγκεντρωμένος για να καταφέρω να οδηγήσω το μονοθέσιο.”

“Χρειάζεται λίγο υπομονή και πειθαρχία από εμένα, δεν αποτελεί πρόβλημα αυτό. Το να μπορέσω να αντεπεξέλθω σε ένα τελείως διαφορετικό αυτοκίνητο είναι μια πρόκληση για εμένα που με ενθουσιάζει. Οπότε είμαι εντάξει με αυτό.”

(gpblog.com)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies