Renault News
Formula 1Ειδήσεις

Στις 12 Φεβρουαρίου η παρουσίαση της νέας Renault RS20

Λίγες ώρες μετά τη McLaren-Renault (παρουσίαση 13/2), είναι η σειρά της ομάδας της Renault F1 να αποκαλύψει την ημερομηνία παρουσίασης του νέου όπλου της για το 2020, της RS20. Η γαλλική ομάδα θα συναντηθεί στις 12 Φεβρουαρίου, μία ημέρα πριν από τον Βρετανό πελάτη της, για να ανακαλύψει το μονοθέσιο που θα οδηγείται από τον Daniel Ricciardo και τον νεοφερμένο Esteban Ocon.

Ακόμα καν αν η γαλλική ομάδα επικεντρώνεται στην προετοιμασία της μελλοντικής σεζόν του 2021, με την νέα RS20 η γαλλική φίρμα θα επιδιώξει να ανεβάσει επίπεδο, αφού είχε μια όχι και τόσο καλή περσινή σεζόν. Η RS20 θα πρέπει να αξιοποιήσει ιδιαίτερα τα διδάγματα που αντλήθηκαν από το 2019, με την επιθυμία να μειωθεί το χάσμα με τους τρεις πρώτους.

Η RS20 θα γίνει επίσης ο φορέας της ελκυστικότητας του προτζεκτ της F1, τόσο με τις άλλες ομάδες, όσο και με τη διοίκηση του ομίλου Renault. Η προετοιμασία για την πολυαναμενόμενη σεζόν του 2021 εξαρτάται αναπόφευκτα από αυτήν, με την ανάγκη να προσελκυστούν οι καλύτεροι πιλότοι, μηχανικοί και χορηγοί, πέρα ​​από την εξασφάλιση του πιο άνετου επιχειρησιακού προϋπολογισμού.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies