Renault News
Renault Trucks

T High 1894 Edition: Η νέα επετειακή περιορισμένη έκδοση της Renault Trucks

Η Renault Trucks γιορτάζει τα 125 χρόνια της ιστορίας της με μια νέα περιορισμένη έκδοση, που ονομάζεται T High 1894 Edition. Συνδυάζοντας ένα μοντέρνο στυλ με αναφορές για την ιστορία της μάρκας, μόλις 125 από αυτά τα οχήματα θα έρθουν στο εμπόριο στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Για να γιορτάσει τα 125 χρόνια εμπειρίας και καινοτομίας της, η Renault Trucks αποκαλύπτει τη νέα περιορισμένη έκδοση της, T High 1894 Edition. Ο γάλλος κατασκευαστής αποτίει φόρο τιμής στις ρίζες του με αυτό το όχημα, το οποίο διαθέτει τα χρώματα του λογότυπου της Berliet.

Το αμάξωμα είναι βαμμένο στο αποκλειστικό χρώμα midnight blue, ενώ συγκεκριμένα μέρη του οχήματος, συμπεριλαμβανομένης της μάσκας του ψυγείου, επισημαίνονται σε χρυσοκίτρινο και άλλα εξαρτήματα, είναι βαμμένα με κόκκινο χρώμα. Το T High 1894 είναι επίσης εξοπλισμένο με χρυσοκίτρινη κόρνα και σύνολο φώτων στην οροφή της καμπίνας.

Διάφορες γραφικές λεπτομέρειες στο αμάξωμα, όπως η υπογραφή “Edition 1894” και στις δύο πλευρές και στο πίσω μέρος της καμπίνας, ενισχύουν το σχήμα του αμαξώματος και αυξάνουν την δυναμική του. Τα πλαϊνά κάγκελα εμφανίζουν ένα λογότυπο ειδικά σχεδιασμένο για την περίσταση, με τα περιγράμματα των διάσημων φορτηγών της μάρκας που διαμορφώνουν σχήμα διαμαντιού – το λογότυπο Renault Trucks – με το λογότυπο Berliet – μια ατμομηχανή – στο κέντρο.

Το εσωτερικό της καμπίνας εμφανίζει το ίδιο χρώμα midnight blue, με το ταμπλό και το τιμόνι και τα εσωτερικά των θυρών σε κόκκινο και μπλε τελείωμα. Το κόκκινο περιβάλλον των αεραγωγών προσθέτει την τελική πινελιά στην εσωτερική αρμονία του οχήματος.

Αυτή η περιορισμένη έκδοση διαθέτει επίσης κορυφαίο εξοπλισμό για τη βελτίωση της άνεσης του οδηγού, όπως το πανοραμικό ταμπλό με οθόνη LCD “Edition 1894” και μια δευτερεύουσα οθόνη ROADPAD + με κάμερα αναστροφής. Όσον αφορά την ισχύ, το T High 1894 είναι εξοπλισμένο με κινητήρα 13 λίτρων 520 ίππων.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies