Renault News
RenaultΔιεθνήΕιδήσεις

Τα Ισπανικά εργοστάσια της Renault στο Βαγιαδολίδ και την Παλένθια θα ανοίξουν ξανά στις 29 Απριλίου

Η Renault εργάζεται για να ανακτήσει τη βιομηχανική της δραστηριότητα στην Ισπανία μετά τη διακοπή που προκλήθηκε από την πανδημία COVID-19. Η γαλλική εταιρεία επιβεβαίωσε ότι τα εργοστάσια που βρίσκονται στο Βαγιαδολίδ και την Παλένσια θα ανοίξουν στις 29 Απριλίου.

Μετά από αρκετές εβδομάδες διακοπής λόγω της πανδημίας που προκλήθηκε από το COVID-19, ο Όμιλος Renault βρίσκεται κοντά στο να συνεχίσει τη βιομηχανική δραστηριότητα σε όλα τα κέντρα παραγωγής που βρίσκονται στην Ισπανία.

Τα εργοστάσια αμαξώματος και συναρμολόγησης στο Βαγιαδολίδ και την Παλένθια θα επανεκκινήσουν την δραστηριότητα τους στις 29 Απριλίου. Στις 16, τα εργοστάσια κινητήρων έχουν ήδη κάνει το ίδιο. Όλα τα κέντρα παραγωγής του Ομίλου Renault στην Ισπανία διαθέτουν ήδη πρωτόκολλα πρόληψης που εγγυώνται όσο το δυνατόν περισσότερο την ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων που θα πρέπει να μεταβούν αυτοπροσώπως στο χώρο εργασίας τους.

Ποια αυτοκίνητα παράγει η Renault στην Ισπανία;
Στην ισπανική επικράτεια κατασκευάζονται μερικά από τα πιο σημαντικά μοντέλα της Renault. Συγκεκριμένα, έχουν ως εξής:

Renault Captur
Renault Kadjar
Renault Mégane
Renault Mégane Sport Tourer
Renault Alaskan

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies