Renault News
ClioMotorsportsΕιδήσεις

Τα Νέα Renault Clio Cup, Rally και RX διαθέσιμα για παραγγελία!

Μετά την ολοκλήρωση ενός εκτεταμένου προγράμματος ανάπτυξης σε όλους τους τύπους επιφανειών, η νέα γενιά αγωνιστικών αυτοκινήτων Renault Clio, είναι πλέον διαθέσιμη κατόπιν παραγγελίας από τη Renault Sport Racing. Η παράδοση των νέων Clio Cup, Clio Rally και Clio RX θα ξεκινήσει το πρώτο τρίμηνο του 2020.

Με τη δυναμική τους εμφάνιση που προέρχεται από την έκδοση Clio R.S. Line, με ένα ευέλικτο σασί και έναν 4κύλινδρο κινητήρα 1330cc turbo, τα νέο Clio Cup, Clio Rally και Clio RX, έδωσαν πολύ δυνατές εντυπώσεις κατά τη διάρκεια των πρώτων δημόσιων εμφανίσεων τους το φθινόπωρο.

Ειδικά κατασκευασμένα για τις σπεσιαλιτέ τους, ενώ έχουν μια ισχυρή βάση κοινών στοιχείων για να υποσχεθούν άνευ προηγουμένου ευελιξία, τα τρία αγωνιστικά αυτοκίνητα που δημιούργησε η Renault Sport Racing ολοκλήρωσαν την ανάπτυξη τους τον περασμένο μήνα για να μπουν στη διαδικασία παραγωγής.

Τώρα διαθέσιμα για παραγγελία για όλους τους ενδιαφερόμενους, το Clio RX ανέρχεται στα €36.900, το Clio Cup στα €37.900 και το Clio Rally στα €42.000.

Η παράδοση θα ξεκινήσει το πρώτο τρίμηνο του 2020 για τους συμμετέχοντες στα πρωταθλήματα που διοργανώνει η Renault Sport Racing και στα σχετιζόμενα μέρη ανάλογα με την έναρξη των αντίστοιχων πρωταθλημάτων τους, πριν από εκείνα που απευθύνονται σε πελάτες που επιθυμούν να ανταγωνιστούν σε ιδιωτικά προγράμματα σε άλλους κλάδους.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές κάθε έκδοσης, κάντε κλικ παρακάτω:

  1. Clio Cup
  2. Clio Rally
  3. Clio RX

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες παραγγελίας και τα πρωταθλήματα που διοργανώνει η Renault Sport Racing, επικοινωνήστε με το rst-parts.dpt@renault.com

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies