Renault News
Formula 1Ειδήσεις

Το 2021 αποτελεί προτεραιότητα για τη Renault

Το 2020 θα είναι μια «κρίσιμη» σεζόν για τη Renault, όπως παραδέχθηκε το αφεντικό της γαλλικής ομάδας Cyril Abiteboul.

Αν και έχασε το στόχο της να φτάσει πιο κοντά στις τρεις καλύτερες ομάδες φέτος, ο Abiteboul επιμένει ότι η Renault σημειώσε πρόοδο.

“Αν θέλεις να κερδίσεις στη Formula 1 πρέπει να έχεις τους καλύτερους οδηγούς, το καλύτερο σασί και τον καλύτερο κινητήρα”, ανέφερε ο Γάλλος.

“Είμαστε εντάξει με τους οδηγούς μας, ακόμα κι αν ο Daniel (Ricciardo) χρείαστηκε το χρόνο του ώστε να προσαρμοστεί στην ομάδα και το μονοθέσιο, αλλά οι οδηγοί δεν είναι το πρόβλημά μας.

“Ο κινητήρας δεν είναι πλέον το πρόβλημά μας, έτσι μας μένει το σασί.”

Πράγματι, πρίν λίγες ημέρες απομακρύνθηκε ο υπεύθυνος αεροδυναμικής Nick Chester, καθώς η Renault δεν βλέπει μόνο το 2020, αλλά την ακόμη πιο σημαντική έναρξη των νέων κανονισμών το 2021.

“Το επόμενο έτος θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για μας“, παραδέχεται ο Abiteboul.

“Γνωρίζουμε τους νέους τεχνικούς κανονισμούς, οπότε αρχίζοντας την ανάπτυξη τώρα, θα πρέπει να είμαστε ισορροπημένοι μεταξύ του παρόντος και του μονοθεσίου για το 2021, που θα αποτελέσει προτεραιότητα για εμάς”, πρόσθεσε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookies